Într-o peşteră din Siberia s-a descoperit o brăţară verde, veche de 40.000 de ani, creată de „fiinţe non-umane”!


bratara verdeÎn ceea ce ar putea constitui o descoperire uimitoare, oamenii de știință au confirmat că au găsit o brățară în Siberia, veche de 40.000 de ani. Aceasta este cea mai veche piesă de bijuterii descoperită vreodată, iar arheologii au fost luaţi prin surprindere de nivelul său sofisticat de realizare.

Brățara a descoperită în Peştera Denisova din Siberia, în apropiere de granița Rusiei cu China și Mongolia. Peştera a fost numită aşa după oamenii denisovieni – o specie misterioasă de hominizi din genul Homo, care sunt genetic diferiţi de Homo sapiens și neanderthalieni.

Oamenii denisovieni au fost unici în mai multe moduri faţă de noi; de exemplu, descoperirea recentă a unui deget de os de femeie denisoviană a arătat că aceştia nu aveau similitudini morfologice cu neanderthalienii sau oamenii moderni. Totuși, cel puțin cu mii de ani mai târziu, înainte de a deveni dispăruţi pentru totdeauna, ei au coexistat cu noi (oamenii moderni) și cu neanderthalienii pentru o scurtă perioadă. Mai multe schelete de hibrizi, precum şi alte studii genetice confirmă că oamenii denisovieni s-au împerecheat cu strămoșii noștri și cu neanderthalienii. Ciudat, totuși, probele ADN-ului sugerează că, la un moment dat, omul de Denisovan trebuie să se fi încrucișat cu specii încă necunoscute și nedescoperite de ființe umane!

Sursa: digitaljournal.com

P.S. În 2014, scriam acest articol – Un os uman, vechi de 400.000 de ani şi descoperit într-o peşteră din Spania, conţine un ADN de origine necunoscută! Creaţia omului modern este o mare enigmă! – în care arătam că într-o peşteră din Spania s-a descoperit un os uman, vechi de 400.000 de ani, al cărui ADN aparţinea omului de Denisovan. Spuneam atunci că partea cea mai interesantă a acestei povești este dată de faptul că omul de Denisovan posedă un ADN care este de origine necunoscută. Iar concluzia este următoarea: evoluţia umană e un fals, iar omul modern nu se trage din Neanderthal sau Denisovan, ci a fost o creaţie de acum câteva mii de ani. Cine a fost creatorul? Biblie îi spune “Dumnezeu”, iar alţii îi spun “extratereştri”.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock