Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O imagine rară a Marelui Sfinx arată prezenţa unei găuri misterioase deasupra capului Sfinxului! Guvernul egiptean şi arheologii americani vor să ascundă lumii adevărul despre adevărata comoară situată sub Sfinx!


Marele SfinxExistă intrări secrete care duc în interiorul Sfinxul din Egipt? Conform unor povestiri și imagini rare ale Marelui Sfinx din Giza, este foarte probabil să existe cavități, camere și tuneluri, care conduc sub unul dintre monumentele antice cele mai enigmatice de pe Pământ.

Priviţi fotografia de la începutul articolului; aceasta este o imagine foarte rară a Sfinxului, preluată dintr-un balon cu aer cald, undeva prin secolul al 19-lea. Acest lucru se întâmpla înainte de excavarea și restaurarea monumentului. Observaţi, printre altele, gaura uriaşă situată pe capul Sfinxului. Unde duce ea?

Marele Sfinx din Giza este, fără îndoială, unul dintre monumentele antice cele mai enigmatice de pe planetă. Această piesă antică minunată rămâne una despre care nu se cunosc multe lucruri, oamenii de știință fiind nedumeriţi cu privire la istoria ei misterioasă. Având 73 de metri lungime şi 20 de metri înălţime, Marele Sfinx din Giza deține recordul ca cea mai mare statuie monolit de pe suprafața planetei.

Marele Sfinx se crede că a fost descoperit în anul 1817, atunci când prima săpătură arheologică modernă, condusă de Giovanni Battista Caviglia, a reușit să descopere pieptul Sfinxului. După multe decenii, întregul Sfinx a fost în cele din urmă excavat între 1925-1936, printr-o expediție arheologică condusă de Emile Baraize. Mulţi cercetători sugerează că Sfinxul este un monument care este incomplet. Conform numeroaselor alte descoperiri, oamenii de știință speculează că Sfinxul a fost inițial destinat să fie o realizare mult mai mare decât ceea ce suntem capabili să vedem astăzi.

Cu toate acestea, dimensiunea incredibilă și frumusețea misterioasă nu sunt singurele lucruri de care au rămas cercetătorii nedumeriți. Faptul că oamenii de știință nu au nicio idee despre cine a ridicat acest monument maiestuos, doar adaugă şi mai mult mister Marelui Sfinx, despre care au fost deja făcute speculații cu privire la conexiunea sa cu civilizații pierdute și ființe extraterestre. De fapt, există unii cercetători, ca Mark Lehner și Graham Hancock, care au observat o aliniere între Marele Sfinx, piramidele din Platoul Giza și fluviul Nil, în raport cu constelațiile Leul, Orion și galaxia noastră, Calea Lactee.

Cu toate acestea, probabil, cele mai mari mistere sunt situate în interiorul și chiar sub Sfinx. Mulți cercetători au propus mult timp că există mai multe camere situate în Marele Sfinx și dedesubt. Unii au sugerat chiar că mitica „Sală a Înregistrărilor Eterne” (de care a vorbit profetul Edgar Cayce) este situată chiar sub acest monument misterios vechi. Se spune că „Sala Înregistrărilor Eterne” deține cheia pentru înțelegerea civilizației noastre și istoria reală a omenirii. Mitologic, se crede că această sală ar găzdui cunoştinţele vechilor egipteni, aflate în suluri antice de papirus, de acolo putând afla istoria continentului pierdut al Atlantidei, precum și localizarea acestuia.

Aşa cum am spus la începutul articolului, există mai multe imagini extrem de rare și vechi ale Sfinxului, care arată ceea ce par a fi numeroase intrări în monumentul enigmatic. Aceste intrări sunt considerate a conduce în pasaje, care în cele din urmă ajung în vaste camere situate sub Sfinx. Aceste camere au fost mult timp asociate cu bibliotecile subterane misterioase pline cu texte antice, care ar putea conţine „istoria necunoscută” a omenirii.

În cartea „Mesajul Sfinxului”, Graham Hancock şi Robert Bauval acuză guvernul egiptean că, împreună cu arheologii americani, au blocat orice investigații în jurul sau sub Sfinx, împiedicând pe oricine să localizeze cavitățile subterane și ceea ce se află sub Sfinx. Iar acestea chiar există. De exemplu, Charles Thompson, care a explorat Sfinxul din 1733, a menționat intrările și o gaură situată în partea de sus a spatelui Sfinxului. Aceste găuri enigmatice au fost ulterior acoperite cu restaurări, astfel încât nimeni să nu-şi mai dea seama de prezenţa lor şi să fie făcute uitate.

Încă o dată, se dovedeşte că există forţe oculte în lumea aceasta care nu doresc ca istoria adevărată a omenirii să fie cunoscută.

 


Un comentariu la „O imagine rară a Marelui Sfinx arată prezenţa unei găuri misterioase deasupra capului Sfinxului! Guvernul egiptean şi arheologii americani vor să ascundă lumii adevărul despre adevărata comoară situată sub Sfinx!”

  1. Interesanta postare…plus faptul ca acolo sunt multe taine ascunse…dar ce? Referitor la interziceri…la noi de ce credeti ca este interzis deschiderea tunelului Sinaia? Iar d.Radu Timis are depozit acolo…!!!?S-au facut multe demersuri dar in zadar…in plus zona este restrictionata ca fiind proprietate privata…oare chiar nimeni nu poate face nimic?

Lasă un comentariu