O posibilă fabrică secretă de farfurii zburătoare – este această fotografie reală?


Am întâlnit pe Facebook această fotografie; nu ştiu dacă e reală sau falsă (aş da-o mai degrabă ca fiind falsă). Se spune că ar reprezenta hala uneia din cele 3 fabrici unde naziştii au fabricat farfurii zburătoare, undeva în regiunea Peenemunde din Germania.

Să spunem că această fotografie ar fi „fake”, însă informaţiile despre programele naziste de farfurii zburătoare ar putea fi adevărate. În timpul celui de-al doilea război mondial, în centrele de cercetare ale Reichului german au fost construite diferite corpuri zburătoare, de formă rotundă.

Printre acestea, unele cu turbine, dar şi cu propulsie antigravitaţională, pe nume Haunebu. În total trebuie să fi existat 62 de prototipuri. Se spunea că farfuriile Haunebu sunt echipate cu propulsie antigravitaţională. Ele prindeau o viteză uluitoare, astfel încât un zbor de recunoaştere în jurul Pământului se realiza în aproximativ cinci ore!

Despre proiectele secrete naziste de farfurii zburătoare puteţi citi mai multe în cadrul acestui articol: Proiectele secrete naziste de farfurii zburătoare: Vril1, V7 şi Haunebu 1! Ele foloseau doar energia gravitaţiei! De aici provin OZN-urile pe care le vedem pe cer în ultimii 70 de ani!

Haunebu 1

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock