Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un videoclip filmat din alt unghi ne arată un obiect misterios care se apropie, cu câteva secunde înainte, de locul exploziei gigantice de la Beirut (Liban). Era o pasăre sau o rachetă teleghidată?


Un videoclip apărut pe YouTube şi distribuit pe Facebook AICI, arată o altă faţă a exploziei puternice care a avut loc marţi, 4 august 2020, în capitala Libanului, Beirut, şi care a omorât, până în prezent, 137 de oameni, peste 5.000 fiind răniţi. Sigur, versiunea oficială este aceea că gigantica explozie ar fi fost provocată de nitratul de amoniu depozitat în zona portului, unde ar fi avut loc explozia, dar totuşi, uneori, explicaţiile oficiale nu spun tot adevărul.

Dacă privim acest videoclip cu încetinitorul, se observă incendiul iniţial din zona exploziei. Apoi, cu o viteză destul de mare se apropie un misterios obiect zburător, pe care îl observaţi în fotografiile de mai jos înconjurat (iniţial) cu un cerc albastru şi apoi cu un cerc roşu. Priviţi-l cum se apropie de zona incendiului iniţial. Din păcate, distanţa este prea mare pentru a ne putea da seama ce este el. Zoom-ul făcut pe înregistrarea video este unul digital (nu optic), aşa că detaliile se pierd semnificativ. Însă, imediat ce obiectul ajunge în zona incendiului… Boom! – se produce gigantica explozie.

Acum… trebuie să ne gândim la prima explicaţie posibilă, care ar fi aceea că ceea ce vedem în imagini nu este decât o pasăre. OK, nu trebuie s-o respingem, însă, ţinând cont de rezoluţia extrem de redusă, e greu de spus că „obiectul misterios” ar fi de fapt o pasăre. În plus, coincidenţa e destul de mare. Însă, desigur că mintea unora se duce la ideea că obiectul văzut în imagini nu ar fi altceva decât o rachetă teleghidată care a declanşat explozia gigantică. E posibil, însă totul e doar la nivel de speculaţii.

Videoclipul îl puteţi viziona AICI.

P.S. Mulţumesc mult unui cititor al site-ului care mi-a trimis pe Facebook linkul de la videoclip.


Lasă un comentariu