Turnurile Katara din Qatar: de ce seamănă cu o „poartă stelară”?


În Qatar, unde s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Fotbal din noiembrie – decembrie 2022, s-a construit un skyscraper (zgârâie-nori) bizar – Turnurile Katara – o construcţie ce a fost dată în folosinţă chiar în timpul deschiderii campionatului.

Turnurile Katara acoperă o suprafață totală de aproximativ 300.000 de metri pătrați. El va oferi facilități de divertisment și recreere, buticuri specializate, cinematografe și restaurante. Raffles Hotels & Resorts, Fairmont Hotels and Resorts și Accor sunt găzduite în această clădire, care se află în oraşul Lusail din Qatar. Înălţimea maximă a construcţiei este de 211 metri, pe care se află 36 de etaje.

Dar, ce e mai interesant e faptul că Turnurile Katara au forma unei „porţi stelare” („stargate”). Oare totul e doar o coincidenţă? Ce vrea să ni se sugereze?

În lucrarea ebraică medievală „Talmud Hagigah” ni se vorbeşte despre un Cosmos împărțit în niveluri progresive de lumină. Acolo se vorbeşte despre „crăpături în cer” – un soi de trecătoare de dimensiuni uriașe, iar trecătoarea aceea făcea legătura între Pământ și restul Universului, alcătuit dintr-o „mie de mii de lumi”. Prin această crăpătură de lumină ar fi trecut acei îngeri şi serafimi şi alte fiinţe cereşti pomeniţi în Biblie şi în alte lucrări ezoterice. Acest hotar fizic (crăpătură) nu ar fi altceva decât un stargate (poartă stelară) sau gaură de vierme, aşa cum este ea cunoscută în fizica contemporană.

În 2012, în oraşul Fushun din nord-estul Chinei a apărut o structură ciudată, ce seamănă cu un imens inel din fier şi care este intitulată „inelul vieţii”. Unii adepţi ai teoriei conspiraţiei consideră că această construcţie n-ar fi decât o „poartă stelară” pe care China ar fi construit-o pentru a călători în alte colţuri ale Universului. Citiţi mai multe în acest articol: China a construit o misterioasă structură denumită „inelul vieţii”. Unii zic că e o poartă stelară!


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock