China a construit o misterioasă structură denumită „inelul vieţii”. Unii zic că e o poartă stelară!


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

În oraşul Fushun din nord-estul Chinei, în 2012 a apărut o structură ciudată, ce seamănă cu un imens inel din fier şi care este intitulată „inelul vieţii”. Ea a fost construită având finanţarea autorităţilor locale; şi n-a fost deloc ieftin: a costat nu mai mult şi mai puţin decât 16 milioane de dolari! Dar oare a meritat? „Numele de ‘inelul vieţii’ semnifică un cer rotund şi o cale care duce spre paradis”, a declarat un oficial al municipiului Fushun.

Imensul inel are o înălţime de 157 de metri, a încorporat 3.000 de tone de oţel, fiind decorat cu 12.000 de luminiţe. Unii spun că această clădire ar semăna cu o „maşină a timpului”.

Ca răspuns la unele critici că această clădire nu are nicio utilitate practică, unul din conducătorii oraşului a arătat că „Inelul vieţii” reprezintă o arhitectură de peisaj; pentru aceasta, vor fi construite 4 lifturi care îi vor urca pe turişti până în punctul cel mai înalt al inelui. De acolo, doritorii pot avea acces la o privelişte interesantă.

Unii adepţi ai teoriei conspiraţiei consideră că această construcţie n-ar fi decât o „poartă stelară” pe care China ar fi construit-o pentru a călători în alte colţuri ale Universului.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock