China a construit o misterioasă structură denumită „inelul vieţii”. Unii zic că e o poartă stelară!


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

În oraşul Fushun din nord-estul Chinei, în 2012 a apărut o structură ciudată, ce seamănă cu un imens inel din fier şi care este intitulată „inelul vieţii”. Ea a fost construită având finanţarea autorităţilor locale; şi n-a fost deloc ieftin: a costat nu mai mult şi mai puţin decât 16 milioane de dolari! Dar oare a meritat? „Numele de ‘inelul vieţii’ semnifică un cer rotund şi o cale care duce spre paradis”, a declarat un oficial al municipiului Fushun.

Imensul inel are o înălţime de 157 de metri, a încorporat 3.000 de tone de oţel, fiind decorat cu 12.000 de luminiţe. Unii spun că această clădire ar semăna cu o „maşină a timpului”.

Ca răspuns la unele critici că această clădire nu are nicio utilitate practică, unul din conducătorii oraşului a arătat că „Inelul vieţii” reprezintă o arhitectură de peisaj; pentru aceasta, vor fi construite 4 lifturi care îi vor urca pe turişti până în punctul cel mai înalt al inelui. De acolo, doritorii pot avea acces la o privelişte interesantă.

Unii adepţi ai teoriei conspiraţiei consideră că această construcţie n-ar fi decât o „poartă stelară” pe care China ar fi construit-o pentru a călători în alte colţuri ale Universului.


Lasă un comentariu