Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibila întâmplare a unui preot cu un fulger globular “inteligent”! De ce nu acceptăm faptul că fulgerele globulare sunt şi ele forme de viaţă cu inteligenţă!?

251

fulger globular 11Într-un articol din noiembrie 2014 – În cartea sa “Straniile dimensiuni electromagnetice”, un cercetător ajunge la concluzia că “fulgerele globulare” ar putea fi forme de viaţă inteligente, ce nu se bazează pe carbon şi ADN! – vorbeam despre posibilitatea ca enigmaticele fulgerele globulare să nu fie altceva decât forme de viaţă inteligente.

Un cercetător francez, pe nume Louis Proud, în cartea sa “Straniile dimensiuni electromagnetice: Ştiinţa inexplicabilului”, ajunge la următoarea concluzie: “Deşi unele globuri par a acţiona aleatoriu, totuşi unele “trădează” un comportament inteligent. Astfel, există cazuri în fulgerele globulare par a-i urmări pe oameni de-a lungul unui câmp sau a unor scări (…) “Mingile de foc” ar putea fi o formă de viață, cu o anumită inteligență extraterestră”. Poate că viața pe bază de ADN nu este singura formă de viață de pe Pământ. Dacă este așa, atunci suntmingi de foc” forme de viață bazate pe non-carbon? (…) De fapt, un număr de cercetători din domeniul ufologic văd în “fulgerele globulare”, dar şi în fulgere pământeşti drept o formă de viaţă bazată pe plasmă”.

Iată, în acest articol, încă un exemplu care pare să confirme această teorie. În vara lui 1921, reverendul de 24 de ani John Henry Lehn a trăit o experienţă stranie cu un fulger globular, experienţă care peste câtva timp avea să se repete aproape identic. În timpul unei vijelii, o sferă de foc galbenă amintind de o flacără de sodiu si având mărimea unei portocale a pătruns prin perdelele ferestrei deschise de la baie, fără ca ele să se deterioreze. Acolo, sfera s-a rostogolit la picioarele clericului uimit şi a sărit în cadă unde prin topire, cu precizia unui laser, a tăiat în două părţi lanţul de oţel al dopului de cauciuc. Apoi a dispărut în canalul de scurgere a apei.

La câteva săptămâni după acest incident a apărut ediţia a doua. Din nou a fost vijelie. Din nou, reverendul Lehn se afla în baie când un fulger globular semănând leit cu primul a trecut prin perdelele ferestrei deschise, şoc în urma căruia acestea au rămas intacte. Spectacolul s-a repetat aproape ca un ritual: cercuri descrise în jurul picioarelor tânărului consternat, salt în cadă si tăiere în bucăţi a lanţului metalic schimbat între timp. Încheierea ca mai înainte.

John Henry Lehn, un preot stimat şi iubit de toată lumea, al cărui cuvânt nu trezea nimănui nici cea mai mică îndoială, a spus cu umor: „Poate că al doilea fulger globular a vrut să aibă lanţul lui propriu pe care să-l poată topi.”

Orgoni Crystal