Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un mare mister: o maşină care a plonjat de pe şosea într-o prăpastie adâncă de 25 de metri n-a mai fost găsită deloc! A dispărut într-o altă dimensiune?


Imagine: captura YouTube

Poliția din California analizează toate pistele în cazul unui mașini care a sărit de pe marginea drumului spre o prăpastie. Un videoclip șocant, care a fost filmat de pe bordul unui alt vehicul care circula în sens invers, arată un SUV Lexus RX, de culoare verde, care părăseşte drumul cu viteză maximă şi pare că se prăbuşeşte în prăpastie.

Incidentul, care a avut loc pe autostrada SR-1, pe 30 decembrie 2019, la 10:38 dimineaţa, a declanșat o operațiune majoră de căutare și salvare, care s-a desfăşurat timp de câteva zile și în care s-au implicat mai multe autorităţi ale statului. Cu toate acestea, salvatorii nu au putut găsi nicio urmă de vehicul sau ale ocupanților acestuia – ca și cum mașina s-ar fi dus într-o altă dimensiune!

Potrivit pompierilor locali, piste de anvelopă au fost găsite la fața locului, iar unele resturi au fost găsite în apa din prăpastie, însă nu se ştie dacă aceste urme provin de la SUV. De la nivelul şoselei până în jos există o adâncime de 25 de metri.

Autoritățile apelează acum la toate persoanele care pot oferi orice informații despre incident și nu au exclus ca întregul incident să fie de fapt o farsă. Orice persoană s-ar fi aruncat cu maşina în prăpastie este puțin probabil să fi supraviețuit. Videoclipul YouTube cu respectivul incident poate fi văzut AICI.