Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O nouă dezvăluire „Exopolitics”: Misiune diplomatică secretă cu fiinţe înalte, care trăiesc în Triunghiul Bermudelor, sub o cupolă subacvatică uriaşă


Site-ul Exopolitics vine din nou cu un interviu „bombă”, pe care îl puteţi urmări integral în limba engleză într-un videoclip YouTube. Iată descrierea videoclipului:

„JP, care servește în prezent în Armata SUA în calitate de tehnician-şef chimic, a fost recent dus într-o misiune sub acoperire într-un oraș subacvatic de lângă coasta Floridei, în regiunea Triunghiului Bermudelor. El a spus că a fost martorul întâlnirii cu ființe înalte cu aspect uman, care locuiau într-un oraș protejat de o cupolă subacvatică uriașă. El a precizat faptul că mai sunt două orașe cu cupolă, ce sunt adiacente celui pe care l-a vizitat.

El a mai spus că se afla acolo cu un mic contingent de soldați pentru a proteja un negociator civil care s-a întâlnit cu liderii orașului subacvatic pentru a conduce negocierile. În acest interviu pentru Exopolitics Today, JP discută despre misiunea sa, despre oamenii implicați și despre ceea ce a fost martor la fundul oceanului în regiunea Triunghiului Bermudelor”.

Poate că multora li se pare SF această poveste, dar chiar aşa să fie? Puţini ştiu însă că în zona Triunghiului Bermudelor există o bază submarină ce aparţine Marinei Americane şi care se numeşte AUTEC – Atlantic Undersea Test and Evaluation Center, în traducere Centrul Submarin Atlantic pentru Testare şi Evaluare. Baza AUTEC este situată pe insula Andros din Bahamas. Marina Americană a început să dezvolte baza secretă în anul 1964. Ea a fost folosită pentru testarea vehiculelor, armelor și sistemelor subacvatice. Însă, conspiraționiştii susțin că au existat mai multe rapoarte despre o bogată activitate ozenistică în jurul bazei. De asemenea, se mai spune că militarii americani ar lucra cu extratereştri, în această bază subacvatică, situată tocmai la unul din cele 3 vârfuri ale Triunghiului Bermudelor. Citiţi mai multe AICI: AUTEC – o bază subacvatică misterioasă a Marinei Americane, situată în „Triunghiul Bermudelor”! Ce secrete se ascund acolo?


Lasă un comentariu