Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cel mai mare mister din această perioadă: de sub o casă din Marea Britanie se aud sunete bizare, groaznice, dar nimeni, nici măcar poliţia, nu ştie de unde vin!

489

blankPoate că vorbim aici de cel mai mare mister din lume din zilele acestea. În iunie 2018, un cuplu din Ţara Galilor (Marea Britanie) a auzit nişte sunete ciudate, în timp ce se aflau în casă. Era seară şi Christine s-a dus în bucătărie pentru a face o cafea; femeii i s-a părut că auzea ceva ciudat. Ea povesteşte: “I-am spus soţului meu, Alan, despre zgomot, nedându-mi seama de unde vine. El şi-a lăsat telefonul în baie, dând drumul la înregistrare, pentru a încerca să identifice sursa zgomotului; am auzit o mașină care mergea”.

Femeia continuă povestea ciudată: “Am început să înregistrăm în toată casa, şi-am prins tot felul de sunete – lanțuri, motocicletă, oamenii țipând.”

În următoarele câteva luni, cuplul a înregistrat sute de ore de sunete inexplicabile și uneori deranjante, aparent provenind de undeva de sub proprietatea lor. Enigma i-a speriat atât de mult, încât acum ei au ieşit în întreaga mass-media, căutând răspunsuri. “Tot ce vreau este o explicație”, spune Alan. “De ce se-aud oameni care țipă?”

Teoria actuală a cuplului este aceea că sunetul provine de la cei implicaţi în traficul de droguri sau în traficul de fiinţe umane, activităţi care ar avea loc sub tunelurile de sub casă. Până în prezent, poliția nu a găsit nicio dovadă a acestor afirmaţii.

“Vrem ca cât mai mulți oameni să știe despre acest lucru, astfel încât poliția să efectueze o investigație mai amănunțită”, a spus Alan. “Nu vrem să renunţăm până când problema nu este rezolvată”.

Puteți auzi câteva înregistrări ale sunetelor misterioase AICI.

Orgoni Crystal