Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Dovada supremă a prezenţei extratereştrilor pe Lună? În filmările NASA din timpul misiunii spaţiale Apollo 15 (1971), se observă o navă spaţială albă staţionată pe un crater lunar


Imagine: captura YouTube

În anii 60 şi începutul anilor 70, Agenţia Spaţială Americană (NASA) a derulat programul spaţial „Apollo”, care cuprindea mai multe misiuni de cercetare spaţială a Lunii. Au existat 17 misiuni în cadrul programului Apollo, ultima dintre ele, Apollo 17, fiind efectuată în 1972. Cea mai populară misiune a fost Apollo 11, cea care a dus primii oameni pe Lună (dacă nu cumva totul a fost regizat în studiourile hollywoodiene).

Dar astăzi vom vorbi despre Apollo 15, o misiune cu echipaj uman, care a început la 26 iulie 1971 și s-a încheiat pe 7 august. NASA a numit-o cel mai de succes zbor cu echipaj uman realizat vreodată.

Ei bine, studiind înregistrările publice ale misiunii Apollo 15, conspiraţionistul YouTube Disclose Screen The Grimreefar a publicat un videoclip, în care se poate observa un OZN staţionat pe un crater lunar, în timpul misiunii spațiale Apollo 15.

Filmarea de pe Lună a fost realizată de către astronauţi, şi, deodată, un obiect neidentificat pare să devină vizibil la orizont. Acesta este de culoare albă şi pare a fi staţionar. Între timp, unul dintre astronauţi este auzit spunând: „Dacă te uiți în direcţia aceea, la îngerul soarelui, acesta este luminos”.

Sute de urmăritori ai conspiraţionistului YouTube Disclose Screen The Grimreefar au rămas uimiţi de ceea ce au văzut. Unul din comentatori a spus: „Ce naiba? O înregistrare fabuloasă”. Altul a adăugat: „Ei nu ar arăta ce se întâmplă cu adevărat acolo”. În timp ce al treilea a adăugat: „Ceva nu mi se pare în regulă”.

Videoclipul YouTube cu înregistrarea suspectă de pe Lună îl puteţi viziona AICI.

Imagine: captura YouTube