Misteriosul efect Hutchinson, cel care sfidează gravitaţia, determină obiectele să leviteze şi transformă metalele în gel


În acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/guvernul-american-detine-tehnologia-razei-mortii-a-lui-tesla-prin-care-orice-persoana-incomoda-poate-fi-omorata-de-la-distanta/) vorbeam despre tehnologia „razei morţii” a lui Tesla. În acel articol, la un moment dat, discutam şi despre „efectul Hutchinson”. Dar ce reprezintă acest efect? Veţi afla citind acest articol.

Inventatorul canadian John Hutchinson este un mister; lui i se atribuie una dintre cele mai neobişnuite şi controversate descoperiri. Aceasta este descrisă ca fiind „un efect electro-magnetic anormal care duce la gelatinizarea metalelor, levitaţia spontană a substanţelor obişnuite si alte efecte.” Acest efect este cunoscut ca efectul Hutchinson.

Efectul Hutchinson nu este unul obişnuit. Se spune că determină sfidarea gravitaţiei, cauzează fracturarea spontană a metalelor, fuzionarea metalelor cu structură diferită (cum ar fi metalul şi lemnul) şi alte fenomene stranii. Website-ul său, www.hutchisoneffect.ca, susţine că viaţa sa s-a schimbat dramatic în 1979 când, la pornirea unor aparate de voltaj înalt, a simţit ceva lovindu-l în umăr. A aruncat bucata de metal înapoi spre locul de unde părea să fi venit, dar aceasta s-a înălţat şi l-a lovit din nou. El a redescoperit, astfel, faptul că frecvenţele fundamentale pot ecrana gravitaţia. Atunci când bobinele sale Tesla, generatorul electrostatic şi alte echipamente au produs un câmp electromagnetic complex, bucăţi grele de metal au levitat, îndreptându-se spre tavan, conformându-se efectului Biefeld-Brown, iar unele dintre ele s-au fărâmiţat. În urma analizelor şi în timpul investigaţiei, guvernul canadian a numit acest fenomen efectul Hutchinson.

Hutchinson este oarecum excentric, realizând experimente în apartamentul său, folosind echipament electronic rămas din Marină şi din Armată. Casa sa este plină de osciloscoape, dispozitive de măsurare, întrerupătoare, lumini, antene receptoare, şi tot felul de articole de fierărie. De fapt, se spune că efectul Hutchinson a fost descoperit, în mod accidental, în timpul unei încercări de reproducere a unuia din experimentele lui Tesla.

Hutchinson experimentează folosindu-se de mai multe bobine electrine numite bobine Tesla, dar şi un generator de electricitate statică, numit generator Van de Graaf. Modul cum aceste dispozitive de voltaj înalt funcţionează impreună pentru a crea efectul Hutchinson nu este foarte clar, dar susţinătorii sunt de părere că o undă electromagnetică numită undă scalară a permis aparatelor lui Hutchinson să abordeze un tip de energie necunoscută, numită energia punctului zero.

Energia punctului zero este energia prezentă la zero grade Kelvin (-273.15 grade Celsius), temperatura la care, teoretic, toată activitatea dintr-un atom încetează. Se mai numeşte energia vidului pentru că descrie energia dintr-un vid perfect, unde nu există lumină sau materie. În acest punct, încă mai pot fi observate fluctuaţii electromagnetice aleatorii, ceea ce înseamnă că, totuşi, există, încă, o anumită cantitate de energie. În esenţă, ideea abordării energiei punctului zero presupune că Universul este saturat de o energie constantă de fundal pe care nu o putem observa pentru că ea este prezentă pretutindeni, chiar şi înăuntrul nostru şi al dispozitivelor noastre de măsurare. În cazul în care o asemenea energie există, cantitatea ei ar fi enormă…se teoretizează că un volum de mărimea unei căni de cafea este îndeajuns pentru a evapora în totalitate oceanele Pământului.

Hutchinson susţine că ar putea capta din sursa universală de energie pe care Tesla o numea „energie radiantă”, dar subiectul rămâne deschis având în vedere că experimentele lui nu au fost reproduse în alt loc. Există câteva înregistrări demonstrative care, teoretic, redau fenomenul, inclusiv unele ce pot fi vizualizate online şi altele pe care Hutchinson le vinde prin comandă e-mail. Într-adevăr, înregistrările online prezintă prim-plan-uri ale unor obiecte care par a levita şi a se mişca în moduri neobişnuite, dar mulţi sunt de părere că toate acestea sunt, cumva, trucate.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO