Vaticanul se deconspiră: vrea să caute extratereştri în Univers! De ce papa e interesat de aşa ceva? Ce secrete ni se ascund?


Vatican viata extraterestraSpace.com ne anunţă că în Tucson (Arizona) are loc zilele acestea (între 16 şi 21 martie 2014) o conferinţă intitulată „The Search for Life Beyond the Solar System: Exoplanets, Biosignature & Instruments”, în traducere: „Căutarea vieţii dincolo de sistemul solar: exoplanete, biosemnătură şi instrumente”. Daniel Apai, profesor-asistent de astronomie şi ştiinţe planetare din cadrul Observatorului Steward, spunea despre această conferinţă următoarele: „Găsirea vieţii dincolo de Pământ reprezintă una din provocările ştiinţei moderne şi suntem bucuroşi să-i adunăm la Tucson pe experţii mondiali în acest domeniu. Dar, pentru a atinge un asemenea scop ambiţios necesită planificare şi timp. Scopul acestei întâlniri este acela de a discuta cum am putea găsi viaţa între stele în următoarele două decenii.”

OK, un demers ştiinţific frumos… însă pe mine mă frapează următorul lucru: cei doi organizatori ai conferinţei sunt Observatorul Steward al Universităţii din Arizona şi Observatorul Vaticanului din Arizona. Acelaşi lucru l-a remarcat şi cei de la Space.com care îi dau articolului următorul titlu: „Există viaţă extraterestră acolo? Observatorul Vaticanului organizează o conferinţă ştiinţifică în Arizona.” Întrebarea pe care mi-o pun e următoarea: de ce naiba Vaticanul ar fi interesat de căutarea vieţii extraterestre!? N-ar trebui să se ocupe de lucrurile spirituale, religioase şi să lase acest demers oamenilor de ştiinţă? Sau ştiu cei de la Vatican ceva şi vor să ne ascundă? Dacă au aceste documente secrete, de ce nu le fac publice? Oricum, eu nu înţeleg de ce ar avea nevoie Vaticanul de telescopul Vatican Advanced Technology Telescope (VATT) din Munţii Graham (Arizona, SUA)? Îl caută pe Dumnezeu prin cer??

Despre preocupările „astronomice” ale Vaticanului am mai scris două articole pe acest site, în care am descoperit pe Internet nişte informaţii incredibile. În articolul acesta „Un iezuit se destăinuie: Vaticanul are în locaţia HAARP din Alaska un radiotelescop secret! Cu ajutorul său, s-a descoperit o planetă gigantică, pe care se află o rasă extraterestră războinică!„, spuneam despre un posibil telescop secret construit de către Vatican în anii 90 în Alaska şi asta pentru că papa Pius al XII-lea a fost informat că de sistemul nostru solar se apropie un corp ceresc, pe care se află o rasă extraterestră războinică extrem de avansată. Un alt articol şi mai senzaţional din noiembrie 2013 („Un fost membru iezuit al Serviciului de Informaţii al Vaticanului spune că de 60 de ani Biserica Catolică şi papa lucrează cu o rasă de “extratereştri nordici”, care au devenit creştini! Incredibil!„) discutam despre faptul că acelaşi papă Pius al XII-lea ar fi colaborat cu „extratereştrii nordici” pe care îi considera ca fiind convertiţi în mod autentic la religia creştină. Atunci spuneam că „papa şi-a dat seama că Biserica trebuie să comunice mesajul ei şi către alte fiinţe din alte lumi”.

Nu ştiu cât de adevărate sunt informaţiile din aceste două ultime articole, dar un lucru e sigur: Vaticanul cu siguranţă că ne ascunde ceva cu privire la preocupările sale astronomice şi de căutare a vieţii extraterestre…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO