Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un iezuit se destăinuie: Vaticanul are în locaţia HAARP din Alaska un radiotelescop secret! Cu ajutorul său, s-a descoperit o planetă gigantică, pe care se află o rasă extraterestră războinică!

  •  
  •  
  •  
  •  

anunnaki pamantDe pe site-ul ufodigest.com am extras un mic interviu cu un iezuit care ar face parte din serviciile secrete ale Vaticanului. Acest iezuit vrea să dezvăluie nişte informaţii absolut şocante! Aşadar, haideţi să urmărim interviul:

Iezuit: Sarcinile mele erau pur tehnice, iar cea mai importantă era aceea de a preda Vaticanului informaţiile extrem de secrete care provin de la radiotelescopul deţinut de Vatican în Alaska.

Reporter: Staţi aşa… La ce radiotelescop vă referiţi? Nu ştiam că Vaticanul deţine aşa ceva în zonă.

Iezuit: Există aşa ceva, este un radiotelescop cu tehnologii extrem de avansate, care este folosit doar de iezuiţi. E localizat în interiorul unui parc industrial, folosit pentru a înmagazina petrol, aparent abandonat, situat în Alaska. Acest radiotelescop este complet camuflat.

Comentariu Lovendal: Nu-i aşa că-i interesant? În Alaska se găseşte HAARP. Oare în cadrul complexului HAARP sunt camuflate asemenea dispozitive secrete? Poate că până la urmă scopul HAARP n-a fost niciodată controlul vremii, ci comunicarea cu extratereştri, aşa cum vom vedea mai jos.

Reporter: Când a fost construit aparatul şi de ce Vaticanul deține atât de multe observatoare astronomice în întreaga lume?

Comentariu Lovendal: De exemplu, Vaticanul mai deţine un telescop: telescopul VATT (Vatican Advanced Technology Telescope) în Mţii Graham (Arizona, SUA).

Iezuit: Ce pot să vă spun este că acest radiotelescop a fost construit în anii 1990, cu scopul de a studia toate corpurile cerești anormale care se apropie de Pământ, similar cu ceea ce a făcut CIA cu unul dintre „ochii săi secreţi,” SkyHole 12. Papa Pius al XII-lea a fost informat că de sistemul nostru solar se apropie un corp ceresc, pe care se află o rasă extraterestră războinică extrem de avansată. Această informaţie care v-o spun este strict secretă.

Radiotelescopul din Alaska ne-a oferit o informaţie preluată de la o sondă spaţială (ce face parte din programul spaţial SILOE) care a reuşit să fotografieze o planetă uriaşă care se apropie de sistemul nostru solar. Informațiile au fost primite în Alaska în luna octombrie 1995, iar de atunci au început şi problemele mele. Am descoperit că aveam accesul la această informaţie, iar mai târziu am aflat că, în interiorul Vaticanului, au existat două tabere care s-au luptat pentru controlul acestor informații, care au fost clasificate dincolo de „Top Secret”.

Comentariu Lovendal: E vorba iarăşi de planeta X? Rasă războinică extraterestră care se află pe o planetă uriaşă ce se apropie de noi!? O, Dumnezeule! Prea mult seamănă cu teoria lui Sitchin cu Nibiru şi războinicii Anunnaki…

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu