Un OZN masiv, cu mai mulţi cilindri metalici, orbitează un asteroid, ce trece la 1 milion de kilometri de Pământ! NASA susţine că e doar un „satelit natural”…


OZN asteroid 2Conform „vânătorilor de OZN-uri”, un obiect neidentificat masiv a fost observat orbitând un asteroid din apropierea Pământului, conform unor imagini oficiale NASA. Agenţia Spaţială Americană susţine că e vorba de un satelit natural care însoţeşte acel asteroid, însă conspiraţioniştii cred că e vorba de un OZN masiv, cu cilindri metalici foarte clar vizibili.

Scot C. Waring, bloggerul de la UFO Sightings Daily, a fost primul care a sugerat faptul că asteroidul 2004 BL86 este însoţit de un OZN şi nu de un satelit. Asteroidul, cu un diametru de circa 300 de metri, a trecut pe lângă Pământ la o distanţă de circa 1 milion de km.

UFO Sightings Daily scrie: „Mai jos puteţi vedea o mărire a OZN-ului care orbitează acum asteroidul 2004 BL86. OZN-ul are o lungime de 70 de metri. NASA crede că OZN-ul ar fi un satelit, dar nu e aşa. După cum vedeți din fotografiile de mai jos, OZN-ul are un cilindru metalic lung și doi cilindri mai mici de pe laturile opuse. OZN-ul se rotește, ceea ce ne oferă o imagine incredibilă din unghiuri diferite, aşa cum puteţi vedea mai jos. Asteroidul se află la peste 1 milion de km distanţă faţă de Pământ”.

OZN asteroid

Mai mulţi „vânători de extratereştri” cred că sistemul nostru solar este plin de sateliţi-spion extratereştri, iar OZN-ul din jurul asteroidului 2004 BL86 este doar unul din exemple.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO