Aberaţiile comunistului Mao din China: „Să omorâm câinii şi pisicile domestice, pentru că acestea sunt creaturi burgheze, care nu-şi găsesc locul în societatea proletară”!


Mao Zedong este liderul chinez care a ajuns la putere în 1949, conducând China până în 1976. Mao este privit în China ca un mare revoluționar, un strateg politic, un mare conducător de armată și salvator al națiunii. Contribuțiile sale aduse teoriei marxist-leniniste, strategiile sale militare și politicile sale comuniste sunt cunoscute sub numele de maoism.

În multe privinţe, maoismul era cu adevărat aberant. Să luăm, de exemplu, două fraze maoiste celebre: „Să facem tabula rasa cu miturile învechite, să eliberăm spiritul nostru” (adică să se distrugă tradiţiile şi istoria) şi „Se poate afirma că transformarea lumii nu este posibilă decât cu puşca” (adică prin violenţă).

Pentru a distruge „miturile învechite”, pentru a „elibera” spiritul omenesc, pentru a „transforma lumea” cât mai bine şi mai repede, înflăcăraţii partizani ai lui Mao au împuşcat până şi câinii sau pisicile domestice! „De la începutul revoluţiei culturale – raportează ziaristul englez Anthony Grey, în cartea sa „Ostatic la Peking”gărzile roşii au decretat că animalele familiare, precum câinii şi pisicile, nu sunt decât nişte creaturi „burgheze”, care nu-şi pot găsi locul în societatea proletară şi, ca atare, fură exterminate”.

Dat fiind că până şi bietele animale domestice au suferit consecinţele nebuniei asasine, ne dăm seama cât de criminal a fost regimul comunist chinez. Cultul satanic al lui Mao trebuia să înlocuiască, pe plan afectiv şi cerebral, tradiţiile şi obiceiurile chineze. „Omniprezenţa maoistă era apăsătoare, povesteşte acelaşi Anthony Grey. În fiecare dimineaţă, gardienii mă deşteptau cântând Orientul e roşu, cântecul lor preferat, care proclamă: „China l-a născut pe Mao; el este marele salvator al poporului. Apoi, aceiaşi paznici se lansau în lectura faimoasei cărticele roşii, pe care orice chinez era obligat s-o poarte mereu cu el. Paznicul şef îl proslăvea pe Mao, „marele educator, marele şef, comandantul suprem, marele călăuzitor”. Urma, după aceea, o frază scurtă, pe care am reuşit s-o învăţ pe dinafară în limba chineză şi care însemnează: „Preşedintele Mao este stăpânul care ne povăţuieşte”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO