Craniile alungite secrete ale Maltei par a nu fi umane. Sunt ele cranii antice extraterestre?


Timp de zeci de ani, descoperirea unor cranii alungite deosebite din întreaga lume i-a nedumerit pe oamenii de știință. Un exemplu este descoperirea a 25 de schelete cu astfel de capete la situl arheologic Houtaomuga din nord-estul Chinei. Întrebarea care se pune e următoarea: ce înseamnă aceste cranii? Ele ar putea indica contactul cu civilizații din afara Terrei. Dar de ce și-au alungit aceste ființe capetele și ce putem spune despre proces?

Unele dintre aceste cranii datează din 8.500 î.Hr., ceea ce sugerează că acești indivizi cu cap lung au supraviețuit Marelui Potop și s-au stabilit în diferite părți ale lumii. Această ipoteză poate explica de ce au fost găsite în diferite locuri cranii alungite. Ele ar putea fi dovada unei amestecări a civilizațiilor antice sau chiar a contactului cu ființe extraterestre. Sunt necesare cercetări suplimentare pentru a înțelege mai bine acest mister fascinant.

O locație care oferă dovezi ale acestor ființe este Hypogeum Hal Saflieni, singurul templu subteran preistoric cunoscut din lume, situat în arhipelagul Maltei, în mijlocul Mării Mediterane. În timpul primului deceniu al secolului al XX-lea, arheologul maltez Sir Themistocles Zammit a descoperit mii de rămășițe de schelete, dintre care multe aveau cranii alungite, în camerele inferioare ale necropolei templului. În ciuda cercetărilor ample, originea acestor rămășițe rămâne un mister.

Craniile descoperite în Hypogeum Hal Saflieni din Malta au fost expuse la Muzeul Național de Arheologie până în 1985. După aceea, au fost scoase din vederea publicului și au fost accesibile cercetătorilor doar cu permisiunea specială, potrivit autorității responsabile cu patrimoniul preistoric al Maltei, Heritage Malta. Cu toate acestea, 6 dintre cele 11 cranii originale sunt acum expuse din nou la muzeu.

Studiile efectuate asupra acestor cranii au dezvăluit că sunt neobișnuite. Le lipsește sutura sagitală, așa cum au raportat dr. Anton Mifsud și colegul său dr. Charles Savona Ventura în fotografiile și cărțile lor. Doar Vittorio Di Cesare și Adriano Forgione de la revista „Hera” din Italia, au putut investiga craniile fără permisiunea oficială. Ei au publicat un articol cuprinzător despre descoperirile lor și au fost impresionați de ceea ce au găsit.

Vittorio Di Cesare și Adriano Forgione au descoperit că craniile erau alungite în mod natural și nu rezultatul unor intervenţii încă din primii ani de viaţă ai copiilor. Mai mult, ei nu au reușit să găsească dovezi ale unei suturi pe linia mediană, ceea ce este considerat imposibil de către medici și anatomiști. Sutura sagitală este o cicatrice care leagă cele două oase parietale ale craniului şi care se formează progresiv din momentul în care ne naştem, când oasele nu sunt unite. Forgione și Mifsud au concluzionat că cei care au avut aceste cranii provin cel mai probabil dintr-o specie necunoscută.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock