Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fantoma lui Michael Jackson bântuie prin şcoli şi-i sperie pe adolescenţi

192

MJ Fantoma 2Iată o povestire bizară despre fantoma megastarului Michael Jackson, care ar fi fost văzută în Zimbabwe, un stat din Africa. Spectrul cântăreţului american ar fi apărut la St.Mary’s Mission School, o instituţie şcolară catolică din Harare, capitala statului Zimbabwe. Cum s-a întâmplat de fapt?

Un grup de studenţi participau la o piesă de teatru având ca subiect Naşterea Domnului. Adolescenţii, îmbrăcaţi ca Maria, Iosif şi cei trei crai de la răsărit, se aflau pe scenă, când deodată luminile s-au stins. Apoi, pe scenă a apărut o fantomă, care purta în mână o mănuşă de culoare albă. Studenţii, îngroziţi, au părăsit încăperea imediat.

Aproape toţi studenţii au căzut de acord că aceea era fantoma lui Michael Jackson. “În mod clar că era Michael, a declarat Theresa, una din studente. Era chipul său şi îmbrăcămintea sa. El ne zâmbea şi ne făcea din mână”. O altă studentă a spus: “Şi eu am văzut fantoma. Nu era ceva uman şi trebuie să fi fost un spirit. Colegii mi-au spus mai târziu că era Michael Jackson”.

Această şcoală a început să fie vizitată de amatorii de senzaţii tari, în speranţa întâlnirii cu…fantoma lui Michael Jackson!

Orgoni Crystal