Povestea celor două OZN-uri misterioase observate de doi jandarmi belgieni


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În Kupen, un mic orăşel din Belgia, aflat la 17 km de graniţa cu Germania, într-o seară de noiembrie a anului 1989, pe când Heinrich Nicoll şi colegul său Albert Greul de la Jandarmeria din Eupen se aflau într-un control de rutină, atenţia le-a fost atrasă de forma ciudată a unui obiect triunghiular, cu trei lumini ce pulsau continuu, care zbura deasupra maşinii lor.

Deşi au semnalat dispecerului cele observate, acesta, sceptic, nu le-a dat importanţă. Cei doi jandarmi au continuat să urmărească ciudatul obiect, neobişnuit de silenţios, care s-a oprit în pădurea din apropiere. Timp de 40 de minute, au observat de la distanță cum OZN-ul emitea lumini asemănătoare laserelor, iar la un moment dat a apărut un al doilea obiect luminos, de dimensiuni mai mici.

Dintr-odată, platforma triunghiulară a emis o lumină foarte puternică la contactul cu cel de-al doilea obiect, pe care l-a încorporat, luându-şi apoi zborul. Şase minute mai târziu, 10 km la nord, în oraşul Kelmis, alţi doi poliţişti aflaţi in patrulare prin oraş au observat straniul obiect planând deasupra bisericii, în timp ce un obiect luminos a părăsit triunghiul, ce a luat apoi o formă rotundă, de dimensiuni mult mai mici, dispărând cu o viteză uluitoare.

Timp de o lună, au fost semnalate peste 600 de rapoarte referitoare la obiecte neidentificate, reperate chiar pe radarele militare ale Belgiei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO