Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterioasele statuete Jomon Dogus… Creaturi de pe planeta Marte ne-au vizitat Pământul?

76

blankÎn morminte preistorice au fost găsite „haniwa”, statuete din argilă reprezentând curioase făpturi de statură mică, figurinele respective din pământ ars fiind cunoscute astăzi sub numele de „Jomon Dogus”. Arheologii au crezut la început că acestea îi înlocuiau pe oameni în ceremonialul cu sacrificii umane. Totuşi, „haniwa” au atras antenţia prin trăsăturile feţei care aduceau mai mult a nobil caucazian şi nu a oriental mongol, iar mai târziu s-a sesizat asemănarea lor cu „Marţianul ” din picturile rupestre de pe stâncile din Tassili – Sahara, cu discutabilele petroglife găsite într-o peşteră apropiată de Ferghana – în Uzbekistan, precum şi cu figurine aztece din Mexic.

Acestă similitudine sugerează în deceniile noastre că acei oameni mai scunzi erau îmbrăcaţi, de fapt, în costume spaţiale şi aveau căşti de cosmonaut. S-ar putea ca astfel de opere neolitice să fie reprezentări ale zeului Soarelui, dar la fel de bine s-ar putea să portetizeze cosmonauţi întru totul reali, veniţi din Spaţiu.

Cunoscutul cercetător japonez Yusuke J. Matsumura şi erudiţii săi colegi de la „Cosmic Brotherhood Association” din Yokohama au întreprins o cercetare complexă asupra statuetelor Jomon. El a constatat că statuile din zona Tohuku par a avea „ochelari de soare”, iar cele găsite în prefectura Aomori prezintă personaje îmbrăcate în costume şi cu căşti de scafandru, care se aseamănă extraordinar cu actualele costume purtate de astronauţii americani.

Yusuke J. Matsumura a comparat şi a găsit similitudini între statuetele respective şi sculpturi şi picturi rupestre descoperite la Fukuoka – prefectura Kyushu, din insula Hokkaido, precum şi în multe alte locuri din Japonia. Constatări similare au fost făcute şi de către cunoscutul investigator rus dr. Alexandr Kazanţev, care insista: „Creaturi foarte avansate de pe planeta Marte au vizitat Pământul de mai multe ori până astăzi!”

Orgoni Crystal