Misterioasa carte „Cheile lui Enoh”, scrisă de un om de ştiinţă american, ne dezvăluie secretele profetului Enoh?


Fondator și președinte al Academiei pentru Știința Viitorului, un ONG internațional (organizație non-guvernamentală), James J. Hurtak este un om de științe sociale, futurist, specialist în teledetecție și drept spațial. Este autor a 20 de cărți, best-seller-ul său fiind „The Keys of Enoch”, adică „Cheile lui Enoh”. Printre multe alte cărți ale sale se numără una pe care a scris-o împreună cu fizicianul Russell Targ, intitulată „End of Suffering and Mind Dynamics in Space and Time”, adică „Sfârşitul suferinţei şi dinamica minţii în spaţiu şi timp”. Hurtak are şi două doctorate, unul la Universitatea din California (1977) și altul la Universitatea din Minnesota (1993).

În „Cheile lui Enoh”, Hurtak istoriseşte cum profetul Vechiului Testament, Enoh, a apărut în camera lui în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 1973. Dar, în 1977, Hurtak i-a spus unuia dintre cei mai respectați ozeneologi, Jacques Vallee, că, în timp ce conducea prin deşertul californian, în aceeaşi noapte, o lumină strălucitoare i-a învăluit maşina, şi o rază l-a „programat” cu „cheile” care stau la baza învățăturilor sale.

„Cheile lui Enoh” mai este subintitulată şi „Învățătura dată pe şapte niveluri de Frăția Luminii pentru a fi citită şi vizualizată ca pregătire la trezirea „Poporului Luminii””. Ea seamănă cu o Biblie, fiind ştanțată şi cu foiță de aur pe coperta albă şi cu textul alcătuit din versete numerotate, dispus pe două coloane. Cartea este plină de ea însăşi; se ia foarte în serios ca fiind un text sfânt, sacru. Cele 64 de „chei” pentru bogăția spirituală acoperă toate aspectele etice şi istorice, fiind redactate în limbaj cvasibiblic, deşi sunt practic imposibil de înțeles. De exemplu: „Cheia pentru sfârșitul conștiinței noastre temporale stă în violarea codului spectral al culorilor și în geometria radiațiilor în care vor exploda capacitățile noastre. Din acest motiv, Gazda Luminii celei Vii le va aduce celor care trăiesc sub și în Lumina Dreptății.”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO