Un general spaniol şochează: „Suntem vizitaţi de nave extraterestre”!


Mulţi au luat şi iau în derâdere „problematica ozenistică”, pe care o consideră de multe ori ca un „fake news”. Dar, poate că ei nu sunt conştienţi de declaraţiile unor persoane importante de rang militar din întreaga lume; de exemplu, în iunie 1976, generalul spaniol Castro, pe atunci comandantul de divizie pentru spaţiul aerian de deasupra Insulelor Canare, a declarat într-un interviu acordat ziarului „La Gazeta del Noute”, că la nivel înalt OZN-urile erau luate foarte în serios.

„Ca general, mă situez pe aceeaşi poziţie ca ministerul aeronauticii”, a spus el, „însă în calitatea mea personală de Carlos Castro Cavero sunt de la o vreme de părere că OZN-urile sunt nave spaţiale extraterestre.”

Generalul însuşi fusese pentru mai mult de o oră martor al unui OZN deasupra satului Sadaba, situat în apropiere de Saragosa. „Era un obiect foarte strălucitor”, îşi aminteşte acesta, „care persista tot timpul într-un loc şi apoi s-a îndepărtat înspre direcţia Egea de los Caballeros, parcurgând distanţa de 20 km în mai puţin de două secunde. Niciun aparat construit de mâna omului nu poate atinge asemenea viteze.”

Generalul Castro a dezvăluit că ministerul spaniol de aeronautică se confrunta cu circa 20 de cazuri care se dovediseră absolut incompatibile cu reprezentările convenţionale în urma temeinicelor verificări întreprinse de experţi. A mai adăugat că piloţii de avioane zburaseră în preajma OZN-urilor, când încercaseră însă să li se apropie, obiectele se îndepărtau cu viteze care puneau în umbră orice tehnică elaborată de om. A accentuat că multe ţări cooperau la cercetarea acestui obiect şi că ar fi posibil ca lumea să fie informată în momentul definitivării rezultatelor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO