„Satana se foloseşte de OZN-uri şi extratereştri pentru a ne distrage atenţia” – spune realizatorul unei emisiuni radio din America


Imagine: prelucrare proprie

Realizatorul unei emisiuni de radio din SUA, Christian Bryan Fischer, susţine că Satana se folosește de OZN-uri și de extratereștri pentru a ne distrage pe toți de la ceea ce este cu adevărat important – Sfârşitul lumii care va veni.

Fischer, care găzduiește un program radio pentru Asociaţia Americană a Familiei, susține acest lucru în cadrul emisiunii sale recente:

„Doamnelor și domnilor, OZN-urile sunt, după părerea mea, manifestări ale Satanei, înșelătorul oamenilor. Satana vrea ca noi să fim distraşi cu lucruri precum obiectele zburătoare neidentificate, cu extratereștrii din spațiul cosmic, deoarece el vrea să ne îndepărtăm în a ne gândi la Împărăția lui Dumnezeu, la cuvântul lui Dumnezeu, la iubirea oamenilor din jurul nostru; totul este o nebunie a Satanei pentru a ne distrage atenția.”

Fischer a continuat și a spus că Biblia descrie „semne în ceruri” care se presupune că simbolizează lucrurile care urmează să vină. „Țineți minte capitolul 2 din Faptele apostolilor din Biblie? Și mă întreb dacă poate aceste OZN-uri fac parte din cele relatate? Și toți acei asteroizi care se văd şi îi ţin pe oameni preocupați și distrași (…) dar există semne în ceruri – fie că sunt false sau nu – semne în ceruri care ne arată că Sfârşitul lumii este aproape”.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock