Extratereştrii au dezactivat armele nucleare – susţine un expert în ufologie! Ce mai pot face marile puteri ale lumii?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Stephen Bassett, fondatorul lui Paradigm Research Group (PRG) şi cunoscut ufolog, susţine că extratereștrii ne-au transformat și au oprit armele nucleare, pentru a ne arăta cât de „inutile” sunt împotriva tehnologiei lor extraterestre avansate.

El a susținut că mai multe persoane au fost martorii extratereștrilor, manipulând foarte ușor armele noastre nucleare aici pe Pământ. Deși extratereștrii ne pot activa și opri armele nucleare, Bassett a spus că nu o fac ca o „amenințare”, ci doar încearcă să convingă oamenii să dezarmeze armele nucleare, constituind astfel doar un mesaj.

Bassett a mai declarat altă dată că guvernul american obligă NASA să oprească transmisiunile în direct la de Staţia Spaţială Internaţională atunci când apar OZN-uri.

Revenind la armele nucleare…  este clar că extratereştrii (sau „fiinţe necunoscute”) ar părea interesate de locurile unde se află depozitate armele nucleare. Chiar acum 2 zile am scris acest articol – Panică la o bază militară de arme atomice din New Mexico (SUA): o „Inteligenţă necunoscută” i-a vizitat pe militarii americani de mai multe ori! – în care arătam cum Baza Kirtland a Forţelor Aeriene Americane din Albuquerque (New Mexico), unde se află depozitate arme nucleare, a fost vizitată în vara anului 1980 de mai multe obiecte zburătoare necunoscute. Foarte interesant e că în acelaşi an (1980), dar în luna decembrie, o navă neidentificată a fost localizată în apropierea Bazei Aeriene de la Bentwaters din Anglia, care adăpostea arme nucleare în mai multe buncăre subterane.