Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Sunetele ciudate (sau tunetele din cer) din ultima perioadă e posibil să ne anunţe distrugerea Pământului

 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

blankÎn ultima perioadă, în lume au fost semnalate prezenţa unor sunete ciudate, asemănătoare cu nişte tunete ce ar avea loc în cer, deşi acesta este senin, neexistând riscul unor fenomene meteorologice extreme. Sute şi mii de oameni din întreaga lume ascultă cu mirare şi cu teamă ceea ce pare a aduce cu nişte bum-uri explozive, murmure bizare şi gemete dureroase. Din Rusia până în Australia, din Chile până în coasta de est a SUA, cerul e bombardat de asemenea sunete. Cum frecvenţa şi intensitatea lor creşte, oamenii, nedumeriţi, se întreabă pe bune dreptate: „Se apropie ziua Apocalipsei?” Unii cercetători se tem că exact acest lucru s-ar putea întâmpla…

Iată câteva videoclipuri cu acel sunet ciudat, pentru a înţelege pe deplin fenomenul:

1) Boca Raton (Florida, SUA):

2) Ontario (Canada):

3) Santo Andre (Brazilia):

Şi acestea sunt doar câteva exemple. Precum puteţi observa, sunetele ciudate apar peste tot în lume şi nu se mai poate spune că se află delimitate într-o zonă locală. Şi mai e un lucru care se observă din aceste videoclipuri: sunetele sunt asemănătoare, ceea ce înseamnă că au la bază acelaşi fenomen. Dar ce-ar putea fi? Ce reprezintă acest zgomot înspăimântător din cer? În articolul de faţă, se va prezenta una din explicaţiile de bază. Desigur, nu e singura, dar poate fi o variantă.

Ceea ce se întâmplă cu adevărat e faptul că miezul de fier lichid al Pământului se roteşte într-un ritm diferit faţă de rotaţia planetei, iar această „alunecare” cauzează o migraţie a câmpului magnetic al Pământului. Ca urmare, tunetele din cer sunt cauzate de oscilaţiile din interiorul Pământului, ce traversează straturile pământului, de la miez până la suprafaţă. Cerul se comportă asemenea unui dispozitiv sonor ce captează şi măreşte frecvenţele electrice şi sonice, primite din miezul planetei.

Interesant e faptul că aceasta nu e o ştire nouă. Într-un articol din august 2005 de pe site-ul Softpedia, se afirmă că „după nouă ani de dezbateri înfocate, cercetătorii au reuşit să demonstreze că miezul Pământului se roteşte mai repede decât suprafaţa sa cu aproape 0,3-0,5 grade pe an”. E posibil ca în ultima perioadă, miezul Pământului să se rotească mult mai repede decât suprafaţa planetei, acest lucru explicând tunetele din cer auzite.

Dar care e mecanismul? Tensiunile din ce în ce mai mari din interiorul miezului pământului pot migra către exterior, până la manta şi, în cele din urmă, până la scoarţă. Tensiunile sunt atât de mari, încât temperatura se ridică foarte mult, metalele solide transformându-se în lichide. Apa devine asemenea unei plasme supraîncălzite, care interacţionează cu straturi de cristale de cuarţ, emiţând oscilaţii audibile, asemenea unui tunet, dar şi lumini ciudate.

Toată problema e că aceste vibraţii, oscilaţii din interiorul Pământului pot produce schimbări continentale masive, alunecări de Pământ incredibile, restrângerea zonelor de coastă şi transformarea fundului oceanelor în lanţuri muntoase. Exact acelaşi lucru s-a întâmplat cu milioane de ani în urmă, când nivelul mărilor a crescut brusc, insulele au dispărut, continentele au fost inundate, iar suprafaţa oceanelor s-a ridicat în unele din zone, devenind lanţuri muntoase….totul în doar câteva ore. Şi acest scenariu apocaliptic e posibil să se întâmple şi în zilele noastre…


 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu