Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Invazie de milioane de şoareci în Australia – pe străzi şi în locuinţe! Ce se întâmplă?

2082
blank
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Milioane de şoareci au invadat localităţile rurale din Australia, distrugând culturile şi cerealele. Locuitorii din statele New South Wales și Queensland au fost martorii unei adevărate explozii de șoareci în ultimele luni, rozătoarele invadând casele, câmpurile și silozurile de cereale, dar şi bazinele cu apă. Experții susțin că această invazie de şoareci se datorează recentelor ploi abundente de vară din estul Australiei, care au lovit țara după ani de secetă.

Şi mai mult decât atât, mai mulţi oameni au venit la spital, după ce au fost mușcați de rozătoare. De asemenea, s-a înregistrat un caz de leptospiroză – o boală rară care poate provoca insuficiență renală și meningită – ca urmare a prezenţei șoarecilor în locuinţe.

Un locuitor a declarat că a găsit un cuib de șoareci chiar în fotoliu, în timp ce o altă persoană a spus că a găsit șoareci în tavanul casei sale.

Chiar şi supermaketurile au fost invadate de şoareci. Un lucrător dintr-un astfel de supermarket a declarat că personalul din magazin prinde zilnic între 400 şi 500 de şoareci!

Într-o mică localitate, numită Coonamble, șoarecii alergau în voie în toată localitatea, iar o rezidentă a declarat că s-a trezit cu unul în păr. În casă, i-au fost mâncate toate hainele, aceşti şoareci găurind şi consumând aproape orice…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailymail.co.uk

Orgoni Crystal