Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterioasele peşteri Longyou din China au fost construite de către imense maşinării ale extratereştrilor Anunnaki!

335

pesterile-longyouSunt peşterile Longyou dovada supremă a tehnologiei extratereştrilor Anunnaki care ne-au vizitat odată pe Pământ? Cu mii sau zeci de mii de ani în urmă, constructorii misterioşi ale peşterilor Longyou (situate în China) au avut tehnologia și mijloacele pentru a transporta aproape 1.000.000 de metri cubi de rocă. Mai mult decât atât, ceea ce le fac pe aceste peşteri să fie şi mai fascinante îl reprezintă faptul că nu există înregistrări istorice care menționează complexul subteran misterios. Şi asta în ciuda faptului că chinezii sunt recunoscuţi pentru faptul că înregistrează cu meticulozitate fiecare fapt istoric.

De fapt, singurul lucru pe care cercetătorii îl știu îl reprezintă faptul că excavarea întregului complex ar fi fost un proiect masiv, care ar fi implicat (aşa cum spuneam mai sus) îndepărtarea și transportul a aproape 1.000.000 de metri cubi de rocă. Întrebarea este evidentă: cine ar fi dispus de tehnologia și mijloacele pentru a îndepărta și transporta o asemenea cantitate imensă, cu mii de ani în urmă? Ce fel de tehnologie antică le-a permis constructorilor misterioşi pentru a crea o astfel de construcție fascinantă?

Forţa de muncă şi tehnologia necesară pentru a crea ceva de genul peșterile Longyou este de neimaginat. Experții au calculat rata medie de săpat pe zi pentru o persoană și au ajuns la concluzia că ar fi trebuit ca 1.000 de oameni să muncească zi și noapte, timp de șase ani, pentru a finaliza întregul proiect.

Peşterile Longyou sunt masive, atingând şi înălţimi de până la 30 de metri, suprafața totală acoperită fiind de peste 30.000 de metri pătrați. Cum chinezii antici nu puteau dispune de tehnologii avansate pentru a putea construi aşa ceva, singura concluzie ar fi aceea că aceste peşteri aparţin fie unor civilizaţii umane avansate, ce au existat în trecutul îndepărtat al Terrei, fie ale unor specii extraterestre, cum ar fi Anunnaki, care ar fi ajuns pe planeta noastră cu mult timp în urmă…

pesterile-longyou-1

 

Orgoni Crystal