O ipoteză şocantă: preşedintele Kennedy e posibil să fi fost ucis de forţele oculte care se opun dezvăluirii existenţei extratereştrilor


Fișierele WikiLeaks sugerează faptul că celebrul preşedinte american John F. Kennedy a fost asasinat în 1963 posibil din cauza faptului că el avea de gând să spună publicului adevărul despre OZN-uri şi extratereştri.

Kennedy l-a informat pe şeful CIA, Departamentul Contrainformaţii, Jesus Angleton, cu zece zile înainte de a fi ucis în Dallas, că administrația sa este pregătită să dea publicităţii materiale clasificate ale CIA despre OZN-uri, prin intermediul NASA. De asemenea, Kennedy i-a cerut şefului NASA, James E. Webb, să înceapă discuțiile de pace cu URSS, care ar conduce la explorarea spațiului comun. Webb, care era, de asemenea, membru al consiliului comunității de informații, poate să fi interpretat greșit cererea lui Kennedy, care ar fi însemnat un fel de schimb de informații sensibile privind OZN-urile cu ruşii.

În timpul unui interviu cu revista „Second Look” din 1979, Marchetti a ridicat câteva întrebări referitoare la programul CIA privind strângerea de informații ozenistice. Marchetti a spus că el credea că SUA era vizitată de ființe extraterestre și se întreba de ce guvernul american nu recunoaşte acest lucru public. El a mai susținut că NSA deținea informații care puteau confirma vizitele extratereştrilor.

Potrivit credințelor populare, OZN-urile au devenit o problemă de securitate națională după ce președintele american Truman a aprobat crearea unei agenții care să aibă drept responsabilitate primară activitățile speciale.

Oare Kennedy a fost omorât pentru că dorea să aducă la cunoştinţa publicului existenţa OZN-urilor şi extratereştrilor?


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO