Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În căutarea lui Orang Pendek, un Yeti indonezian

67

orangUn grup de exploratori şi oameni de ştiinţă britanici, de la Centrul pentru Zoologie Forteană (CFZ), cea mai mare organizaţie din lume de cercetare a animalelor misterioase, este pe punctul de a începe o expediţie în Indonezia pentru căutarea unei creaturi care seamănă cu un yeti. Expediţia, formată din patru exploratori, se va afla în jungla din insula Sumatra pentru a-l găsi pe cel ce localnicii îl denumesc ca fiind “orang-pedenk”. Puternica creatură indoneziană ar putea să aibă legătură cu celebrul Yeti din China.

Populaţia Kubu, o rasă veche care au fost primii locuitori ai insulei Sumatra, va ajuta echipa de britanici. Şeful tribului Kubu a declarat că această creatură a fost văzută de mai multe ori în jungla indoneziană neexplorată. În aceeaşi junglă au mai fost semnalate şi alte creaturi ciudate, ca şerpi de 10 metri lungime sau o pisică aurie sălbatică, cu colţi mari şi ascuţiţi.

Şeful expediţiei, Richard Freeman, a declarat că: “Orang-pendek este o creatură interesantă întrucât este o maimuţă care merge mai degrabă pe două picioare, decât pe patru”. El a mai adăugat că “Indonezia este un tărâm miraculos, întrucât aici se găseşte o adevărată lume pierdută în vremuri”.

Orgoni Crystal