Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Secretul lui T-Rex, înfricoşătorul dinozaur

217

Tyrannosaurus_rexOamenii de ştiinţă au descoperit că cel mai temut prădător din toate timpurile, Tyrannosaurus Rex, prefera să mănânce puii altor animale, pe care îi înghiţea cu totul, în loc să vâneze dinozauri de talia lui. Paleontologul englez David Hone a descoperit că cel mai mare prădător al jurasicului nu se obosea cu vânătoarea, hrănindu-se în principal cu puii altor animale, care nu puteau să opună rezistenţă, arată The Telegraph.

Conform studiului publicat de Hone, această practică era extrem de răspândită printre paradatorii epocii, care se fereau de confruntările directe cu animalele adulte, la fel cum se întâmplă şi în ziua de azi. “În concluzie, ca şi prădătorii moderni, pteropozii preferau să vâneze şi să manace animale tinere, astfel explicându-se şi absenţa fosilelor puilor de dinozaur”, arată studiul publicat de Hone.

Descoperirea paleontologului britanic schimba astfel radical percepţia generală conform căreia T-Rex se lupta cu dinozauri de talia sa, aşa cu este prezentat în filmul lui Steven Spielberg, Jurassic Park.

Orgoni Crystal