Un anonim pretinde că ar fi călătorit în China în secolul al XVII-lea, cu ajutorul unei maşini a timpului produsă de un laborator secret aflat în Londra

 • 84
 •  
 •  
 •  
  84
  Shares

Pe canalul YouTube Apex TV au apărut în ultimii ani o mulţime de videoclipuri cu povestiri despre călătorii în timp, pe care mulți le acuză că sunt decât nişte „fake-uri”. YouTube, în general, și Apex TV, în special, sunt terenul fertil pentru astfel de povestiri incredibile, în care presupuşi călători în timp au apărut de nicăieri cu relatări uluitoare.

De exemplu, într-un asemenea videoclip publicat de un anonim pe 2 septembrie pe Apex TV, acesta spune că a lucrat la Londra, unde a existat un laborator secret numit Globus, care testa și experimenta tot felul de tehnici bizare, cum ar fi dispozitivele de teleportare și, desigur, călătoriile în timp. El susține că mașina misterioasă folosită pentru a călători în timp este numită „The Queen Time”, componenta sa interioară fiind o piatră puternică care emite un fel de energie extraterestră, neînțeleasă. El a explicat această maşină a timpului:

„Cea mai importantă parte a mașinii era piesa de asteroid care producea radiații. Radiația uraniului este și mai slabă. Puterea pietrei are o astfel de energie încât poate distruge întreaga planetă. Din fericire, această energie poate fi utilizată doar în laborator. Altfel, planeta ar fi putut fi deja distrusă. Această energie poate crea granițe în timp. Putem întrece computerele cu această energie și putem obține un algoritm care transformă timpul în matematică, iar asta ne permite să călătorim prin timp”.

Anonimul susţine că mașina timpului ar fi fost folosită pentru a călători în trecut în Statele Unite, Rusia și Marea Britanie și în mod frecvent în China în secolul al XVII-lea; există anumite limitări ale tehnologiei, căci nu se poate călători cu mai mult de 4.000 de ani înapoi în timp.

Totul ar suna nebuneşte, dar de data aceasta călătorul în timp pretinde că are dovezi sub forma unei fotografii a unui ceas elvețian care se presupune că a fost găsit în mormântul unui soldat chinez din secolul al XVII-lea. El mai spune că era un ceas pe care l-a pierdut într-una dintre multele sale călătorii prin timp: „Este ceasul pe care l-am pierdut în China în secolele 16-17. Eu alergam de soldații chinezi. Acum câteva luni, acest ceas a fost găsit în mormântul soldatului. Cred că, în timp ce alergam, ei l-au găsit şi l-au luat. Oamenii de știință au fost șocați”.

Sursa: videoclipul de pe YouTube (traducerea şi adaptarea proprie)
Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

 


 • 84
 •  
 •  
 •  
  84
  Shares
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner