„Cei gri” – extratereştri demoniaci inferiori din galaxia noastră care au nevoie de materialul nostru genetic


Conform mai multor scriitori de literatură ozenistică / în domeniul extraterestru, există alte civilizaţii galactice inferioare, denumite „asuras” în limba hindusă, adică „cei gri” – fiinţe demoniace. Acestea folosesc bioingineria genetică, adică reproduc în vitro prin donare alte invelişuri materiale, ceea ce face pe de-o parte ca ele să fie constituite doar din gemeni monozigoţi, şi, pe de altă parte, să fie nemuritoare (adică, să aibe mereu un corp de rezervă în cazul distrugerii celui anterior).

Aceşti „mici gri”, numiţi si „gunoierii galactici”, sunt mereu în căutare de resurse genetice (enzime, acizi nucleici), pentru a se împotrivi inevitabilei lor degradări genetice (specia lor este ameninţată cu dispariţia), devenind duşmanii cei mai de temut ai vieţii de pe Terra.

„Micii gri” sunt autorii îngrozitoarelor mutilări (prelevări de mucoase umane şi animale) ale corpurilor găsite în zonele deşertice, ai însămânţărilor artificiale, la care au fost supuse numeroase femei răpite (crearea unei rase hibride care să trăiască atât în lumea lor de origine cât şi pe Terra), ai răpirilor de oameni (au fost numeroase cazuri, din care numai foarte puţini au revenit la căminele lor, însă fără să-şi poată aminti ceva din ceea ce li se întâmplase, aşa că fără regresia hipnotică nu s-ar fi aflat nimic despre aceste întâmplări).

În faţa agresiunii unor astfel de civilizaţii inferioare, Terra şi civilizaţia care o locuieşte reprezintă o sursa de materii prime – inclusiv de material genetic. Propaganda în direcţia căutării permanente a plăcerilor, a exacerbării se*ualităţii şi a epuizării energiilor speciei umane le este de real folos acestor agresori, fiindcă astfel scade capacitatea de apărare a fiinţelor umane.

Foto: maxpixel.net (Commons Creative – free / prelucrata)
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock