Creatura „extraterestră” găsită lângă oraşul secret nuclear rusesc – „Oraşul 40”

  •  
  •  
  •  
  •  

Un „extraterestru” a fost găsit și mai târziu „ucis”, la o distanţă de doar câţiva km de Ozyorsk, numit şi „Oraşul 40”. Creatura misterioasă a fost descoperită în apropierea satului Kaolinovy ​​de către Tamara Prosvirina, care a spus vecinilor că a găsit un băieţel în pădure. Neavând încredere în bătrână, vecinii ei au sunat la o ambulanță, iar bătrâna a fost dusă la spital, unde a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Paramedicii au declarat ulterior că au găsit în casa bătrânei o creatură întinsă într-un pătuț, unul dintre martori descriind-o ca fiind asemănătoare unei „pisici înfășată în cârpe”. Creatura a fost luată şi dusă la spital, dar acolo ea a murit brusc și inexplicabil, corpul dispărându-i fără urmă, dar nu înainte ca ea să fie filmată.

Foarte bizar e faptul că bătrâna, cea care a găsit creatura „extraterestră” în pădure, a avut parte de un accident stupid în august 1999, cu câteva zile înainte ca cercetătorii de paranormal de la Moscova să se întâlnească cu ea.

Rudele Tamarei sunt convinse că bătrâna a spus adevărul, nora ei fiind chiar martora întâmplării: „Se afla la capătul patului, scoţând niște sunete amuzante. I-am văzut gura sub forma unei țevi mici. De asemenea, am văzut doi dinți şi o limbă mică care mişca. Într-un fel, arăta ca un mic copil. Capul îi era maroniu, iar corpul lui părea a fi gri. Nu am văzut că ar fi avut pleoape şi nici organe genitale. Capul îi arăta ca o ceapă. Iar pupilele se lărgeau şi se îngustau, la fel ca ochii pisicilor. Degetele de pe mâini și picioare erau destul de lungi. Am întrebat soacra de unde a luat monstrul. Mi-a spus că l-a găsit în pădure. L-a botezat „Alioshenka””.

Creatura a fost găsită în apropierea orașului închis „închis” al Rusiei, Ozyorsk, numit şi „Oraşul 40”, fiind construit în secret în jurul uriașei centrale nucleare Mayak în 1946. La fel ca la Cernobîl, Orașul 40 a fost conceput ca un loc unde să găzduiască oamenii de știință care lucrau la uzina nucleară, care – fără știrea lumii – se ocupa de programul de arme nucleare al Uniunii Sovietice.  De la sfârșitul anilor 1940, cei care trăiesc în Ozyorsk au început să se îmbolnăvească din cauza expunerii pe termen lung la doze uriașe de radiații. Lucrurile s-au înrăutățit în 1957, când Orașul 40 a cunoscut un accident de contaminare radioactivă la Mayak, cunoscut sub numele de „dezastrul Kyshtym”.

blank


  •  
  •  
  •  
  •  

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page