O elipsă misterioasă, dintr-o lume paralelă, a fost văzută într-o pădure din România. Era transparentă, ca o minge de rugby şi topea totul dacă o atingeai…


Conceptul de anti-lume a fost acceptat de lumea ştiinţei după ce ipotezele privind existenţa anti-materiei au fost confirmate. Aşa cum există o lume a materiei vii şi ne-vii, trebuie să existe şi o lume a anti-materiei. Impactul dintre materie şi anti-materie generează o respingere de proporţii, manifestată printr-o explozie care degajă o mare cantitate de energie.

De ce s-a făcut această mică introducere? Pentru că undeva în anii 1960, o femeie din România, pe nume de Melania, susţinea că a observat într-o pădure o entitate dintr-o altă lume! Dintr-o anti-lume sau lume paralelă… Iar această întâmplare a marcat-o de-a lungul anilor atât de puternic, încât fenomenul însuşi, văzut şi simţit, s-a transformat într-o obsesie.

Tânără fiind, Melania şi-a propus într-o zi să facă o plimbare într-o mică localitate din judeţul Caraş-Severin, situată în apropiere de graniţa cu Iugoslavia (acum Serbia). Cunoştea de copil pădurile din apropiere, dar nu le mai străbătuse de ani de zile. A atras-o un deal acoperit de tufişuri verzi, dese şi uniforme, prin care lumea nu prea umbla, din cauza rămurişului împletit, inaccesibil pe mari porţiuni de pante.

Curajoasă şi curioasă, Melania s-a aventurat prin aceste rămurişuri. A urcat mai bine de 500 de metri pe pantă, când în faţa ei s-a deschis un luminiş. Era o mică poiană, fără arbuşti, cu iarba uscată, în contrast cu restul zonei plin de vegetaţii. Deodată, a zărit brusc o formă elipsoidală, ca o minge de rugby, care era înclinată. Avea circa 70 cm diametru, şi era de o transparenţă plăcută, uniformă, cu excepţia marginii elipsei, care prezenta un fel de încreţituri, ca la o pânză apretată.

Forma ciudată stătea suspendată cam la 40 cm de sol, fixă, imperturbabilă. Temându-se să atingă acea formă cu mâna, femeia a luat din tufiş o creangă groasă, a golit-o de ramuri şi frunze şi a împuns uşor marginile elipsei luminoase şi transparente. A încercat de mai multe ori să străpungă marginea formei, dar de fiecare dată creanga îi era respinsă cu putere.

Femeia s-a hotărât să împungă forma pe mijioc, acolo unde transparenţa era desăvârşită. Imediat, vârful crengii care intrase în formă a fost tăiat parcă cu un bisturiu, iar partea care fusese tăiată s-a topit brusc în formă, devenind şi ea transparentă, imposibil de identificat. Forma, înghiţise şi topise bucata de creangă care intrase în spectrul ei de forţă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO