O „piramidă holografică” incredibilă a fost fotografiată din Vârful Pietrosul Rodnei (2303 metri)! Ce secrete ezoterice ascund munţii noştri?


Vorbeam într-un articol din 2016 – Muntele sacru al dacilor, unde a stat zeul Zamolxe, ar putea fi Ceahlăul! De ce? Pentru că aici se formează celebra piramidă holografică! – despre o „piramidă holografică” care se formează în fiecare an la Muntele Ceahlău. Umbra piramidală poate fi observată la intensitate maximă de pe vârful Toaca în fiecare an la începutul lunii august.

Explicaţia acestei piramide holografice ar fi următoarea: în prima decadă a lunii august, la răsăritul Soarelui, umbra vârfului piramidal Toaca, combinată cu umbra vârfului Piatra Ciobanului, formează, timp de peste 80 de minute, o hologramă naturală gigantică, incredibilă şi terifiantă, cu aspect de piramidă perfectă, motiv pentru care a fost denumită „umbra piramidă”.

Dar, se pare că aceste „piramide holografice” se întâlnesc nu doar în Ceahlău. Un cititor mi-a arătat o fotografie de pe pagina de Facebook a fotografului Tamas Vali. Acolo am constatat cu uimire acelaşi fenomen, o nouă „piramidă fotografică” pe vârful Pietrosul Rodnei din Munţii Rodnei (Carpaţii Orientali). Vârful Pietrosu este cel mai înalt pisc muntos din Munții Rodnei cu 2.303 metri. De asemenea, este cel mai înalt vârf din întregul lanț al Carpaților Orientali, fiind împărțit între județele Maramureș și Bistrița Năsăud.

Oare ce secrete ezoterice ascund munţii noştri cu asemenea „piramide holografice”?

Sursa fotografiei: Facebook Tamas Vali