„Am văzut demoni de 3 metri înălţime, în camera mea de hotel”, a declarat un evanghelist celebru


Nick Vujicic, cunoscut în întreaga lume ca „evanghelistul fără membre”, face totul pentru a răspândi Evanghelia în lume. Și, de-a lungul anilor, a discutat deschis despre boala rară de care suferă – sindromul tetra-amelic – o boală care l-a determinat să se nască fără niciun fel de membre (mâini sau picioare).

Vujicic, care a devenit un evanghelist și autor de succes, a apărut recent live pe Facebook, în timpul căruia a făcut câteva afirmații fascinante despre de ce crede el că Dumnezeu este real. El a răspuns următoarei întrebări: „Cum putem ști că dragostea lui Dumnezeu este reală?”.

„Nu vi-l pot arăta pe Dumnezeu, nu vă pot arăta un înger, dar unul dintre motivele pentru care nu sunt ateu și unul dintre motivele pentru care nu cred că știința poate explica totul îl reprezintă faptul că am văzut minuni, dar şi demoni cu ochii mei”, a spus Vujicic.

„Am văzut demoni de 3 metri înălțime, care se plimbau prin camera mea de hotel din San Francisco”, a continuat el. „Și am simțit prezența demonică, înainte ca demonii să iasă din perete. Și atunci înțelegeți de ce știința nu poate explica totul… există un domeniu spiritual”.

Vujicic i-a mai încurajat pe oameni să „meargă pe mâna credinței” și să evite tentaţiile temporare care umplu golurile din inima omului. „Bani, droguri, alcool, s*x – pune-ți fericirea în lucruri temporare, iar fericirea ta va fi temporară”, a spus el.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): faithwire.com


Lasă un comentariu