E posibil ca arheologii să fi dat peste o colosală piramidă în Munţii Buzăului, ce datează înaintea Potopului lui Noe


Mai mulți arheologi cred că au găsit o piramidă colosală de 300 de metri înălțime în România, care datează de zeci de mii de ani.

O movilă interesantă din Munţii Buzăului, ce măsoară aproximativ 1.000 de metri de la nivelul mării, a captat curiozitatea arheologilor, după ce aceştia au dat peste rămășițele a ceea ce ei presupun a fi o altă piramidă megalitică antică.

Există mai multe piramide pe toată planeta, din Africa în Asia, America și, desigur, în vechea Europă. Vârsta estimată a acestor piramide variază de la câteva sute de ani până la mii sau zeci de mii de ani, dintre care unele pot fi antediluviane (adică înaintea potopului lui Noe).

În vechea Europa există câteva locuri în care putem găsi aceste piramide, deși istoricii spun că acestea sunt formaţiuni naturale, dovezile vorbesc altceva. Iar una dintre aceste piramide se află în Munţii Buzăului, care este un loc unde există numeroase formațiuni megalitice, realizate de o civilizaţie necunoscută.

Asta nu e singura posibilă piramidă prezentă în România. În 2015, vorbeam despre o posibilă piramidă care s-ar fi aflat în Munţii Retezat (Piramida misterioasă din Munţii Retezat! E doar o formaţiune naturală!?).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO