Oamenii în Negru acoperă urmele lăsate de extratereştri pe Pământ? Trei poveşti teribile, ce par adevărate…


Ufologii iau, de obicei, subiectul Oamenilor în Negru (Men in Black) destul de în serios. Acum, cea mai răspândită teorie este că Oamenii în Negru sunt cyborgi, bioroboți aduși pe Pământ de extratereștri, pentru a acoperi urmele vizibile ale vizitelor lor și pentru a-i opri şi ameninţa pe cei care încearcă să cerceteze acest fenomen cu entuziasm excesiv.

Oamenii în Negru au apărut încă din 1880!

În 1880, locuitorii din New Mexico, Jerome Clark și Lucius Farish, au spus pentru ziarul „Santa Fe Daily New Mexico” că, în seara zilei de 26 martie 1880, au fost martorii unui obiect zburător în formă de trabuc cu o elice masivă. În nava ciudată s-ar fi aflat 10 fiinţe. Nava a virat la dreapta și la stânga, și-a modificat viteza, a coborât, a urcat și uneori s-a apropiat de pământ. Potrivit martorilor oculari, ocupanții navei au făcut cu mâna, au râs și au țipat într-o limbă necunoscută. În general, comportamentul lor semăna cu cel al persoanelor aflate sub influența alcoolului. Un pasager a aruncat o serie de lucruri peste bord. Ţin să reamintesc că 4 ani mai târziu, în 1884, a avut loc în Franța primul zbor controlat cu o navă echipată cu un motor. Această navă a fost capabilă să parcurgă o distanță de 8 kilometri în 23 de minute.

Aproape de cea mai apropiată gară, au fost descoperite după ceva timp o floare minunată, o fâșie de hârtie mătăsoasă cu scris hieroglific și o ceașcă excepțional de bine lucrată. Toate aceste bunuri, care ar fi fost aruncate de pe misterioasa navă, au dispărut rapid în condiții foarte ciudate. Un bărbat îmbrăcat în negru a sosit la gară și a cerut să vadă obiectele pe care le descoperise. După ce le-a examinat, a concluzionat că floarea era făcută din materiale artificiale pentru că nu se ofilise și a sugerat că floarea și alte lucruri îşi aveau originea în Asia. Apoi le-a oferit o sumă de bani, pe care personalul feroviar nu o putea refuza. În ciuda tuturor eforturilor, până acum nu au fost găsite obiecte. Acest incident a avut loc cu mai bine de un secol în urmă, când OZN-urile nu erau încă cunoscute.

Cum Oamenii în Negru au strâns nişte carcase de vite mutilate de posibili extratereştri

În arhivele ufologilor, există o cantitate imensă de dovezi ale prezenței Oamenilor în Negru care caută artefacte legate de OZN-uri și martori oculari care probabil au asistat la ceva ce nu ar fi trebuit să facă. În 1963, când în ziarele americane au început să apară povești despre mutilări bizare de vite, fermierul David Russell a observat de pe veranda casei sale un obiect negru și alungit coborând rapid pe cerul nopții. La apropierea lui, atât vacile, cât și câinii au manifestat o teamă extremă. Și când OZN-ul a trecut deasupra zonei, o trapă de pe partea inferioară s-a deschis și ceva a căzut.

Înainte de a contacta autoritățile, Russell a decis să investigheze ce a căzut din mașinăria zburătoare ciudată. Era vorba de fragmente de carcase de vite, care aveau un aspect interesant. Se pare că vitele au fost despuiate și li s-au extras tot sângele. Inciziile erau perfect simetrice, mai ales acolo unde ferăstrăul trecea peste oase. Ulterior, fermierul s-a întors la domiciliu și a sunat la poliție. După un timp, s-a uitat pe fereastră și a descoperit, spre uimirea lui, cum câțiva bărbați se plimbau deja pe lângă rămășițele misterioase. Russell nu a putut aștepta sosirea poliției, așa că s-a dus să afle cine sunt.

În acest loc izolat, acei oameni purtau costume negre, cămăși albe și cravate negre, ceea ce era puțin ieșit din comun. În plus, toată lumea avea o șapcă pe cap. Străinii au pus fragmente de cadavre în pungi. Când fermierul a întrebat despre ce e vorba, unul dintre ei a arătat o legitimaţie de FBI și i-a cerut bărbatului să tacă în legătură cu incidentul. Cu valizele în mână, au mers în pădurea din apropiere în loc de şosea, unde au dispărut. În plus, bărbaţii în negru mânuiau pungi grele de parcă ar fi fost fără greutate. Poliția a sosit după o oră. Oamenii legii au fost șocați de relatarea fermierului. Russell nu a dezvăluit acest incident decât 25 de ani mai târziu.

Cu 2 Jeep-uri şi o dubă, Oamenii în Negri au strâns urmele unui OZN care a explodat

În 1985, un eveniment aproape identic a avut loc în Minnesota (SUA). În seara zilei de 28 aprilie 1985, familia Daugherty a fost trezită de zgomotul unei explozii. Când au părăsit casa, au observat fragmente de metal argintiu împrăștiate. Chiar și cele mai mari fragmente nu cântăreau mai nimic, ceea ce era o caracteristică bizară. Resturile aveau o grosime de aproximativ 8 cm. Materialul a fost extrem de flexibil; putea fi îndoit și comprimat într-o minge, fiind asemănătar cu argila, și reuşea să-și păstreze noua formă.

Soții Dougherty nu aveau nicio îndoială că resturile provin de la o navă extraterestră. Prin lege, acestea erau proprietatea statului, așa că capul familiei a sunat la poliție. La scurt timp după aceea, două Jeep-uri și o dubă spațioasă au oprit la reședința familiei. Oameni care purtau costume de culoare închisă au ieșit din vehicule. Ei s-au identificat drept ofițeri de poliție. Toate resturile au fost puse în dubă.

Ulterior, a sosit şi poliția adevărată. Întârzierea a fost cauzată de o defecțiune bizară a mașinii lor: motorul s-a blocat în mod neașteptat într-o zonă îndepărtată a traseului. Şi-a revenit după o oră. Cine a venit la Dougherty în acea seară și unde au plecat Jeep-urile și duba au rămas lucruri necunoscute. Capul familiei și-a amintit numărul de înmatriculare al uneia dintre mașini, dar s-a dovedit că un astfel de număr nu exista.

Oamenii în Negru ucid oameni care ştiu pera multe despre OZN-uri şi extratereştri?

Oamenii în Negru sunt suspectați că au ucis un număr de cercetători implicați în dezvoltarea tehnologiei spațiale militare. Sydney Sheldon, un renumit autor și cercetător american, a realizat o listă cu 23 de oameni de știință care au murit în circumstanțe extrem de ciudate, doar în anul 1986. Ancheta a arătat că cel puțin jumătate dintre ei au interacționat cu indivizi misterioși îmbrăcați în negru cu puțin timp înainte de moartea lor.

Alvaro Sernuta este un bărbat mexican care susţinea că avea o legătură telepatică cu un extraterestru pe nume Zeb. După ce a ieșit din comă în urma unui teribil accident de mașină, Sernuta a declarat că, cu o seară înainte de incident, a fost contactat de două persoane în costume negre, pe care i-a confundat cu polițiști în civil. Ei l-au informat că sunt conștienți de legăturile lui telepatice cu acel extraterestru și i-au cerut să le înceteze. În plus, ei l-au amenințat că va suferi consecinţe grave.

Potrivit unui număr de ufologi, poveștile cunoscute despre Oameni în Negru sunt doar „vârful aisbergului”. În realitate, se pare că există mult mai multe întâlniri cu aceste ființe, dar, oamenii nu şi le amintesc…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO