Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ciudaţii oameni-zburători apăruţi din neant

176

om liliac“Fiinţele zburătoare” aveau trăsături humanoide şi erau dotate cu aripi. Nu era vorba despre îngeri sau demoni, care, în mod normal, sunt înfăţişaţi cu aripi, ci de nişte creaturi ciudate. În urmă cu un secol, W.H. Smith declara ziarului The New York Sun că a văzut, la 18 septembrie 1877, zburând deasupra Brooklyn-ului o fiinţă umană înaripată. Trei ani mai târziu, martori oculari susţineau că au observat la Coney Island un om cu aripi de liliac care zbura la 300 de metri înălţime şi se îndrepta spre New Jersey. El avea pe chip o expresie dârză şi răutăcioasă.

Îngerul fără aripi

În vara anului 1905, peste 2.000 de oameni au declarat că au văzut, timp de câteva zile, în oraşul spaniol Voltana, o femeie îmbrăcată în alb zburând, fără ajutorul unor aripi, în direcţie opusă celei în care bătea vântul. Un martor ocular susţinea că a auzit-o chiar fredonând o melodie, când trecea pe deasupra sa.

Robotul zburător

În iarna anului 1936, în oraşul Pavlodar din regiunea Kazahstan a fostei URSS, o fetiţă de 15 ani, Elena Loznaya, mergea la şcoală pe un drum pustiu, când atenţia i-a fost atrasă de o stranie creatură ce se deplasa înaintea ei. Un om îmbrăcat complet în negru zbura foarte repede. În ciuda vitezei, acesta putea fi văzut clar: avea o înălţime medie şi corpul de culoare neagră.

Orgoni Crystal