Toţi suntem deja morţi în alte universuri … ce putem face?

314

Există o mare conspiraţie care să ascundă unul dintre cele mai puternice instrumente care se află la dispoziţia noastră. Pentru a o dezvălui şi a o exploata, e important să parcurgem mai întâi puţin din teoria cuantică.

Conform teoriei cuantice, de fiecare dată când trebuie să luăm o decizie (să mergem la dreapta sau la stânga sau să mergem tot înainte), intrăm într-un univers bazat pe acea decizie. Dar, fiecare altă decizie posibilă pe care am fi putut-o lua creează, la rândul ei, un alt univers. Căci fiecare din aceste posibilităţi creează alte universuri, ce au ca bază opţiunile din deciziile luate.

Pisica lui Schrodingen: pisica-vie şi pisica-moartă

În experimentul clasic al fizicii cuantice, pisica lui Schrodingen, se întâmplă următorul paradox: o pisică este închisă într-o cameră din oţel, împreună cu următorul dispozitiv (care trebuie să fie ferit de interacţiunea directă cu pisica): într-un detector Geiger-Müller se află o cantitate mică de material radioactiv, atât de mică încât, în decurs de o oră, doar un singur atom probabil se va dezintegra, sau cu egală probabilitate, poate niciunul; dacă totuşi se întâmplă, detectorul Geiger va genera un semnal si prin intermediul unui releu eliberează un ciocan care sparge o mică fiolă de cianură. Dacă lăsăm nesupravegheat întregul sistem timp de o oră, putem spune că pisica trăieşte încă dacă în acest timp niciun atom nu s-a dezintegrat. Astfel, viaţa sau moartea unei pisici aflate într-o cutie închisă depinde de starea unei particule subatomice. Universul trebuie să aleagă dacă pisica va trăi sau va muri; universul va alege ambele opţiuni, creând un alt univers: unul în care pisica e vie şi altul în care pisica e moartă. Atât starea pisică-vie cât şi cea pisică-moartă continuă să existe, dar ele sunt separate una de alta. Cu alte cuvinte, când cutia este deschisă, acea parte a universului conţinând obervatorul şi pisica este ruptă în două universuri, unul conţinând un observator privind într-o cutie în care se află o pisică moartă, altul conţinând un observator privind într-o cutie în care se află o pisică vie.

Un număr infinit de universuri

Aşadar, revenind la ceea ce am spus la începutul articolului, pentru fiecare decizie, odată cu fiecare alternativă posibilă, un alt univers este format. În fiecare din aceste univresuri, totul este identic, cu excepţia faptului că, în loc să beţi apă acum, veţi bea bere, cafea sau Fanta. În alt univers totul este identic, cu excepţia faptului că, dacă v-aţi decis să nu fumaţi de la o vârstă tânără, în celălalt univers veţi arăta ceva mai bine. În alt univers, aveţi o maşină BMW, pe când în universul acesta aveţi doar o motocicletă. Şi exemplele pot continua la nesfârşit.

În universuri foarte similare cu cele ale noastre, există versiuni în care voi sunteţi deja morţi ca mic copil, adolescent, om matur etc. Iar motivele pot fi enorme: poate aţi muri electrocutat(ă) sau aţi avut un accident, ori din cauza unei pneumonii sau aţi fost omorât(ă) de un criminal feroce. Oricare din aceste posibilităţi sunt absolut posibile. În alte universuri sunteţi deja morţi din fiecare cauză de moarte posibilă şi imaginabilă. De fapt, trebuie să fie aşa, întrucât doar imaginându-vă vreodată posibilitatea, acest lucru s-a şi întâmplat deja.

Să luăm decizii bune şi să manifestăm gânduri pozitive

Aşa că…dacă această teorie cuantică este una reală, atunci există un număr infinit de universuri în jurul nostru, în fiecare scenariu imaginabil şi inimaginabil. Într-un univers paralel, eu pot fi preşedinte, iar site-ul acesta să nu mai existe deloc. Aşadar, puterea imaginaţiei şi a deciziei este cea mai puternică forţă din întreg Cosmosul, căci ea creează noi universuri. De aceea, trebuie să avem grijă ca prin deciziile pe care le luăm să creăm noi universuri pozitive. Gândul creează noi universuri; dacă ne imaginăm lucruri rele, acestea prind viaţă în alte universuri. Aşadar, trebuie să manifestăm o gândire pozitivă şi să luăm decizii bune.

Am putea face acest lucru? Am putea, dacă n-am fi distraţi de la evoluţia spirituală de puterile oculte care controlează întreaga mass-medie internaţională. Ei ne oferă pâine şi circ; ne ameninţă cu dezastre economice, cu sfârşitul lumii… ne înspăimântă, ne înfricoşează şi ne duce în stări depresive, stresante… stări în care nu vom putea niciodată lua decizii bune.

Ştiu, oamenilor li se întâmplă o mulţime de lucruri rele. E adevărat că nu putem controla o tornadă, că nu putem controla vântul, dar ne-am putea adapta pânzele navelor noastre cu care călătorim în lume pe oceanul vieţii. E foarte simplu: voi aveţi puterea asupra existenţei voastre. Prin gândurile şi deciziile pe care le luaţi. Nu rămâne decât să le folosiţi în scop benefic.