Există dovezi ştiinţifice care arată că gândurile oamenilor creează o „Minte Globală”, la care toţi ne conectăm! E un fel de „Internet al conştiinţei”!


Molecular ThoughtsAceasta pare a fi o idee fantastică, dar n-ar fi posibil ca gândurile noastre să creeze câmpuri de informații care să meargă într-o „Minte Globală”, pe care o împărtăşim în comun? Este posibil ca gândurile noastre să creeze anumite câmpuri de gândire care să interacționeze cu alte câmpuri de gândire? Există un fenomen fascinant în știință, cunoscut sub numele de efectul multiplicării. El poate apărea atunci când mai multe persoane izolate geografic între ele, ar veni cu aceeași descoperire, exact în același timp. Până în 1922 existau 148 de descoperiri științifice majore care au fost descoperite în asemenea mod; iată doar câteva exemple:
– teoria evoluţiei (Darwin și Wallace);
– teoria calculului (Newton și Leibniz);
– fracţiile decimale (3 persoane);
– petele solare (în 1611, de 4 persoane);
– legea conservării energiei (în 1847, de 4 persoane);
– nava cu aburi (de 4 persoane);
– telescopul (de 9 persoane);
– termometrul (de 6 persoane).

Este oare posibil ca toate cele 148 de descoperiri majore să fi avut loc exact în același timp, de către mai multe persoane, care nu erau în legătură una cu cealalta? Să fie doar o simplă coincidenţă?

Imaginați-vă doi oameni, complet izolaţi din punct de vedere geografic, care lucrează la aceeași problemă, în același timp. Fiecare din cei doi lucrează intens exact la aceeaşi problemă, gândurile lor plutind în jurul unui câmp energetic de conștiință, care interacţionează cu fiecare. E la fel cu experiența pe care toţi o avem cu prietenii noștri, atunci când ştim ce au de gând să spună, înainte să o facă; conştiinţa este non-locală.

Știm deja că a noastră conștiință are efecte energetice pe toate lucrurile din creație (gânduri/acțiuni ale oameni, ADN, obiecte cuantice, circuite electrice, etc.), dar se pare că legătura noastră cu ceilalţi e mai mult decât una de natură energetică. Există, de asemenea, un transfer de informații. Gândurile noastre par a crea un „plan de informații” care merge în câmpul conștiinței, permițând altora care intenţionează să lucreze la aceeași problemă să aibă acces direct la aceste gânduri și informații.

Gândurile voastre reprezintă mai mult decât doar nişte funcții biologice și chiar mai mult decât nişte unde de vibrații. Acestea sunt unde de informații, și, de aceea oamenii care încearcă să rezolve ghicitori, teste sau puzzle-uri au întotdeauna rezultate mult mai bune dacă problemele au fost deja lucrate, iar răspunsurile au fost descoperite de către mai mulți oameni în prealabil. Acest lucru se datorează faptului că gândurile oamenilor care au lucrat înainte la problemă au pus răspunsurile în câmpul conştiinţei globale la care suntem toţi conectaţi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO