Gardianul timpului: pe Marte a fost fotografiat un artefact ciudat – un om care îşi sprijină braţul de tâmplă şi care poartă un ceas la încheietura mâinii! Prea multă imaginaţie?


ganditor cu ceasPareidolia este o iluzie vizuală patologică, cauzată de o forţă imaginativă deosebită, care face ca cineva să perceapă figuri inedite. Cam acest lucru se poate spune şi despre imaginea din acest articol, în care pare că se observă ceva neobişnuit într-o fotografie luată de NASA de pe planeta Marte.

Un utilizator de pe YouTube („Mars Alive”) a luat o fotografie NASA postată în format „RAW” aici, a mărit-o şi a observat ceva neobişnuit pe una din pietrele de pe Marte. La comentariul videoclipului, el a scris următoarele:

„O incredibilă anomalie de pe Marte găsită de robotul spaţial NASA Mars Curiosity; el a capturat ceea ce pare a fi o fiinţă umană, ce pare că ţine un ceas la mâna sa dreaptă; ce-ar putea fi?” Iar videoclipul poartă numele de „Gardianul timpului pe Marte”… un nume pompos, dar corect.

Într-adevăr, cu puţină imaginaţie se observă o figură de om, cu un cap cu doi ochi, nas, gură şi bărbie ascuţită; părul se observă în cele două părţi laterale ale capului. Figura de om pare că îşi sprijină braţul drept de tâmplă, iar pe acest braţ se observă un posibil ceas prins la încheietura mâinii!

Prea multă imaginaţie? Posibil…

ganditor cu ceas 1

ganditor cu ceas 2

ganditor cu ceas 3

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock