Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Miliardarul Jeff Bezos vrea să învingă moartea şi să-i facă pe oameni nemuritori… cu 3 miliarde de dolari!


Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

Omenirea a fost obsedată de mii de ani să obţină nemurirea; dar, chiar și în ciuda progreselor incredibile în știință și medicină realizate în ultimele secole, specia noastră rămâne la fel de vulnerabilă la procesul de îmbătrânire precum au fost strămoșii noștri cu milioane de ani în urmă. Totuși, acest lucru ar putea fi setat să se schimbe în curând, pentru că un număr tot mai mare de oameni de afaceri bogați finanțează eforturi științifice, menite să inverseze procesul de îmbătrânire și să elimine toate bolile.

La fel ca şi Elon Musk, sau Mark Zuckerberg, un alt miliardar al lumii, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, caută acum să găsească și o modalitate pentru ca oamenii să poată trăi pentru totdeauna. Noua sa companie startup – Alto Labs – s-a lansat oficial în această săptămână și este condusă de Hal Barron, fostul director științific al GlaxoSmithKline. „Sunt profund onorat că mi s-a oferit această oportunitate unică în viață de a conduce o astfel de companie unică, cu o misiune transformatoare de a inversa boala”, a spus el. Bezos a recrutat, de asemenea, doi laureați ai premiului Nobel – Dr. Shinya Yamanaka și Jennifer Doudna – în căutarea nemuririi și a dezvăluit că firma și-a asigurat deja finanțare de 3 miliarde de dolari.

Totuși, rămâne de văzut dacă va reuși sau nu în cele din urmă în misiunea sa.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): futurism.com

P.S. Există mai multe „planuri de nemurire” ale bogaţilor lumii, însă cel mai nebunesc plan este acela al transferului minţii umane într-un corp robot sau într-o hologramă.


Lasă un comentariu