Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Elon Musk lucrează la o tehnologie prin care am putea asculta muzică direct în creierele noastre, fără căşti! Chiar e posibil?

309

blankÎn 2017, scriam acest articol – Miliardarul american Elon Musk are planuri nebuneşti: el vrea să creeze un „cordon neuronal”, care să lege creierul uman direct la calculator! Astfel, noi vom putea „uploada” o mulţime de cunoştinţe… – despre un proiect futurist al miliardarului Elon Musk, compania Neuralink, care este implicată în dezvoltarea tehnologiei „cordonului neuronal“, care va permite oamenilor să comunice direct cu anumite dispozitive doar prin puterea gândului. Acest lucru ar permite uploadul (încărcarea) sau downloadul (descărcarea) gândurile în timp real și accesarea informațiilor conținute pe dispozitive fără a mai fi nevoie pentru a accesa o interfață fizică.

Zilele trecute, Elon Musk a fost întrebat direct pe Twitter de către un specialist în calculatoare, Austin Howard, dacă în cadrul lui Neuralink dacă s-ar putea asculta muzică direct în creierele noastre, fără a fi nevoie de căşti. Răspunsul lui Musk a fost tranşant “DA”.

Acum, sper că putem să alegem noi melodiile care să le ascultăm, adică să nu ne fie impuse de altcineva…

blank

Orgoni Crystal