Inteligenţa Artificială va fi de un miliard de ori mai mare decât inteligenţa umană! Nu există decât o singură modalitate pentru a supravieţui…


Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Potrivit experților, Inteligența Artificială (AI) va depăși total cunoștințele umane și singura modalitate de a depăși această situație va fi fuziunea noastră cu mașinile. Expertul Ian Pearson a afirmat că Inteligența Artificială poate merge mai departe decât oamenii în viitor, așa că noi, oamenii, trebuie să găsim alte modalități pentru a ține pasul cu această inteligenţă, dacă nu dorim ca rasa și civilizația noastră să se stingă.

Un mod de a preveni acest ultim scenariu este acela de a combina inteligența noastră cu cea a unei mașini, ceea ce înseamnă că am putea avea aceeași inteligență ca și computerele.

În 2017, Elon Musk a discutat despre puterea și repercusiunile pe care Inteligența Artificială le va avea în viitor. Din moment ce se realizează o tehnologie din ce în ce mai puternică, oamenii trebuie să încerce să se combine cu alte mașini.

Dar, în cazul în care oamenii reușesc să facă acest lucru, odată cu trecerea timpului, decalajul dintre inteligența digitală și inteligența biologică ar fi mai mic.

Voi aţi accepta vreodată să vă fuzionaţi mintea cu cea a unei maşini (dacă ar fi posibil un asemenea lucru în viitor)?


Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock