O amuletă ciudată din Japonia promite să lupte împotriva viruşilor de calculator şi a programelor de tip malware


Kanda Myojin, un sanctuar șintoist popular din Akihabara, Tokyo (Japonia) vinde o varietate de amulete, dar niciuna nu este la fel de intrigantă ca „amuleta – computer”, o amuletă care promite să împiedice computerele „să înghețe” și să repornească aleatoriu, precum și să fie ferite de viruși și programe malware.

Constând dintr-un autocolant mic, în formă de CPU, menit să fie lipit pe gadgetul care are nevoie de protecție divină și o bucată mai mare de carton menită să fie purtată de operatorul computerului, amuleta este unul dintre cele mai populare articole oferite de Kanda Myojinm. Dacă este folosită corect, se presupune că amuleta vă va proteja calculatorul de viruși, de programe malware și de erori aleatoare, împiedicându-l să „înghețe”.

„Dacă sunteți nou în industria IT, asigurați-vă că veţi cumpăra această gardă imperială, este foarte eficientă (până acum)”, a postat un client probabil mulțumit pe Twitter.

Sanctuarul Kanda Myojin își vinde amuleta IT cu 1.200 de yeni prin intermediul site-ului său oficial și oferă și transport intern. Din păcate, nu există transport în străinătate, așa că va trebui doar să vizitați altarul personal sau să cereți altcuiva să cumpere și să vi-l expedieze.

Sursa (traducerea şi adaptaea proprie): odditycentral.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO