Descoperire şocantă a unui cercetător: chinezii din Antichitate sunt, de fapt, vechii egipteni care au migrat în Asia orientală


Am găsit un articol foarte interesant pe Internet, dar păcat că e el doar în limba chineză, aşa că să vedem ce „minuni” face Google Translate. Aşadar, Sun Weidong este director al Laboratorului de mineralogie din cadrul Academiei Chineze de Științe. În 1990, prin testarea radioizotopului de pe statuetele antice de bronz din China (din dinastia Shang), el a făcut o descoperire şocantă: el seamănă mai mult cu bronzul egiptean antic, decât cu minereul originar din China.

Dinastia Shang a fost prima dinastie imperială a Imperiului Chinez care a condus regiunea din nord-estul Chinei actuale, în valea Fluviului Galben. Conform cronologiei tradiționale, Dinastia Shang a condus China între 1766 î.Hr. și 1122 î.Hr. Cele mai importante contribuții aduse de dinastia Shang sunt: apariția inscripțiilor oraculare pe carapace de broască țestoasă și pe diferite oase, precum și folosirea bronzului. În Dinastia Shang se practica vrăjitoria, iar vrăjitorii erau consideraţi ca intermediari între cer şi pământ.

Dar Sun Weidong crede că dinastia Xia timpurie și dinastia Shang nu îşi au originea în istoria Chinei, dinastia Xia fiind o veche dinastie egipteană, egiptenii migrând la un moment dat spre est, până în China. Conform „înregistrărilor istorice” chineze, se vorbeşte de un teritoriu, cu un „fluviu” care se varsă în nord, şi care se împarte în 9 înainte de a se vărsa în mare. În general se crede că „fluviul” menționat în cărțile antice se referă la Fluviul Galben. Numai că este o problemă: fluviul nu curge spre nord, ci de la vest la est şi el nu se împarte în 9. În schimb, Nilul – fluviul Egiptului – se varsă în nord, în Marea Mediterană, iar în antichitate avea 9 braţe.

Cercetătorul chinez mai spune că o parte din vechii egipteni au traversat întregul continent al Asiei şi s-au stabilit în bazinul Fluviului Galben. După câteva generații și extinderea treptată a teritoriului, ei au reuşit să stabilească un imperiu puternic.

Kwang-Chih Chang în „Arheologia vechii Chine” spunea că „Există o dovadă a prezenţei unei masive populaţii de negri (deci, din Africa) în China timpurie. Studiile arheologice au localizat prezenţa unui substrat negru în perioadele timpurii ale istoriei Chine, iar rapoartele despre regatele conduse de negri sunt frecvente în documentele chinezeşti”. Citiţi mai multe în acest articol – Chinezii sunt negri africani!? Oamenii de ştiinţă demonstrează faptul că primii locuitori ai Chinei au fost negri din Africa…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock