Iar am avut dreptate! Meteorologii confirmă că „încălzirea globală” s-a sfârşit acum 15 ani!


Încă de acum 2 ani şi jumătate, am spus că încălzirea globală e doar un mit (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-incalzirii-globale-10-mituri-care-au-inselat-omenirea/); şi nu doar în articolul de mai sus, ci şi în alte articole pe care l-am scris pe „Secretele lui Lovendal” (https://www.lovendal.ro/wp52/incalzirea-globala-apare-si-pe-marte-si-pe-alte-planete-si-acolo-sunt-oameni-care-sa-produca-efectul-de-sera/, https://www.lovendal.ro/wp52/incalzirea-globala-ha-ha-buna-gluma-in-evul-mediu-era-mai-cald-decat-acum/, https://www.lovendal.ro/wp52/uitati-de-prostia-cu-incalzirea-globala-de-fapt-pamantul-se-va-raci-in-urmatorii-30-de-ani/ etc.) am explicat că toată povestea cu încălzirea globală a fost scornită întrucât unii oameni de importanţă au de câştigat din acest basm.

Iată că se pare că am avut dreptate, căci de pe site-ul WND.com aflăm cu DATE OFICIALE şi CLARE că încălzirea globală s-a terminat acum 15 ani! Citesc din această ştire:

„Presupusul „consens” cu privire la încălzirea globală, ca urmare a activităţii umane, se confruntă cu o provocare incomodă după ce au fost publicate noi date privind nivelul de temperatură şi care arată că planeta nu s-a încălzit pentru ultimii 15 ani. Cifrele sugerează chiar că ne-am putea îndrepta spre o mini eră glaciară, care ar rivaliza cu era glaciară de 70 de ani din secolul al 17-lea. Bazându-se pe citirile oferite de mai mult de 30.000 de staţii meteorologice, datele au fost emise săptămâna trecută de Institutul de Meteorologie şi Universitatea din East Anglia – Unitatea de Cercetare climatică. Se confirmă faptul că tendinţa de creştere a temperaturii în lume s-a încheiat în 1997.”

Aşadar, încălzirea globală s-a terminat în 1997. Iar nouă ni se vinde gogoşi de cel puţin 15 ani că încălzirea globală ne pune întreaga planetă în pericol…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO