Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Iar am avut dreptate! Meteorologii confirmă că „încălzirea globală” s-a sfârşit acum 15 ani!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎncă de acum 2 ani şi jumătate, am spus că încălzirea globală e doar un mit (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-incalzirii-globale-10-mituri-care-au-inselat-omenirea/); şi nu doar în articolul de mai sus, ci şi în alte articole pe care l-am scris pe „Secretele lui Lovendal” (https://www.lovendal.ro/wp52/incalzirea-globala-apare-si-pe-marte-si-pe-alte-planete-si-acolo-sunt-oameni-care-sa-produca-efectul-de-sera/, https://www.lovendal.ro/wp52/incalzirea-globala-ha-ha-buna-gluma-in-evul-mediu-era-mai-cald-decat-acum/, https://www.lovendal.ro/wp52/uitati-de-prostia-cu-incalzirea-globala-de-fapt-pamantul-se-va-raci-in-urmatorii-30-de-ani/ etc.) am explicat că toată povestea cu încălzirea globală a fost scornită întrucât unii oameni de importanţă au de câştigat din acest basm.

Iată că se pare că am avut dreptate, căci de pe site-ul WND.com aflăm cu DATE OFICIALE şi CLARE că încălzirea globală s-a terminat acum 15 ani! Citesc din această ştire:

„Presupusul „consens” cu privire la încălzirea globală, ca urmare a activităţii umane, se confruntă cu o provocare incomodă după ce au fost publicate noi date privind nivelul de temperatură şi care arată că planeta nu s-a încălzit pentru ultimii 15 ani. Cifrele sugerează chiar că ne-am putea îndrepta spre o mini eră glaciară, care ar rivaliza cu era glaciară de 70 de ani din secolul al 17-lea. Bazându-se pe citirile oferite de mai mult de 30.000 de staţii meteorologice, datele au fost emise săptămâna trecută de Institutul de Meteorologie şi Universitatea din East Anglia – Unitatea de Cercetare climatică. Se confirmă faptul că tendinţa de creştere a temperaturii în lume s-a încheiat în 1997.”

Aşadar, încălzirea globală s-a terminat în 1997. Iar nouă ni se vinde gogoşi de cel puţin 15 ani că încălzirea globală ne pune întreaga planetă în pericol…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu