Uitaţi de prostia cu încălzirea globală! De fapt, Pământul se va răci în următorii 30 de ani

2.594 vizualizari

incalzirea globala 70Într-un articol publicat în ziarul britanic „Daily Mail”, se pune la îndoială teoriile privind încălzirea globală şi ireversibilă a planetei. Diferiţi oameni de ştiinţă din lume au fost de acord cu faptul că vremea extrem de rece din iarna aceasta din Marea Britanie pune la îndoială teoriile privind încălzirea globală. Ei au afirmat că omenirea a intrat într-o „perioadă de răcire” în care temperaturile vor scade pentru următorii 20-30 de ani. Astfel, verile şi iernile vor fi mai reci decât au fost în ultimii ani, iar „încălzirea globală” se va opri îşi va inversa trendul.

Aceste predicţii se bazează pe analiza ciclurilor naturale ale temperaturilor din Oceanele Pacific şi Atlantic, şi reprezintă opera unor oameni de ştiinţă respectaţi, şi nu a celor care neagă încălzirea globală. Unii experţi afirmă că aceste cicluri, şi nu poluarea umană pot explica schimbările majore ale temperaturilor din secolul 20. Acelaşi lucru îl afirmam şi eu în acest articol, scris pe 9 august 2009 (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-incalzirii-globale-10-mituri-care-au-inselat-omenirea/):

De asemenea, e inutil să încercăm să modificăm nivelul dioxidului de carbon, pentru că acesta e doar efectul, iar cauza se află în altă parte: în schimbarea activităţii Soarelui care determină o anumită creştere a temperaturii pe pământ, această creştere de temperatură determinând creşterea nivelului de dioxid de carbon care se ridică de la nivelul oceanelor.

Dacă acest lucru e adevărat, atunci se pun în discuţie toate măsurile politice luate pentru a opri încălzirea globală. Conform Institutului Naţional al SUA privind Zăpada şi Gheaţa, încălzirea Pământului începând din anul 1900 se datorează ciclurilor oceanice naturale, şi nu gazelor cu efect de seră. Acest lucru s-a întâmplat întrucât lumea se afla într-o „perioadă de încălzire”, indiferent de nivelul de bioxid de carbon produs de omenire.

Acelaşi lucru îl spuneam şi eu în acelaşi articol:

Un articol apărut într-o revistă ştiinţifică, folosindu-se de informaţiile da arătat faptul că, de la ultima eră glaciară, de fiecare dată când temperatura globală şi nivelul dioxidului de carbon s-au schimbat, nivelul dioxidului de carbon s-a modificat după ce temperatura s-a schimbat, aşa că teoria încălzirii globale datorită activităţii umane a pus efectul înaintea cauzei, ceea ce înseamnă că reducerea nivelului de dioxid de carbon este un lucru inutil. În plus, vaporii de apă şi de metan sunt gaze care produc un efect de seră mult mai puternic decât dioxidul de carbon.

Iar acum ciclurile oceanice au trecut în „perioada de răcire”, aşa cum arată şi ultimele date ce prezintă o creştere a nivelului de gheaţă din Oceanul Arctic.

Toată această cercetare a fost realizată de eminenţi oameni de ştiinţă climatologi, conduşi de prof. Mojib Latif, care încă din anul 2008 au avertizat asupra răcirii vremii.