Credinţa în extratereştri e încurajată de guvernul american prin intermediul sectei scientologice

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestri777Reţinem o idee a conspiraţioniştilor, care ar putea explica de ce serviciile secrete americane persistă în a hrăni credinţa în extratereştri, în timp ce acest fapt este susceptibil de a dăuna ordinei publice: pierderea încrederii într-un guvern ales totuşi democratic, proliferarea grupărilor oculte pro-extraterestre şi milenariste, precum şi dezvoltarea credulităţii publicului în privinţa acestor subiecte, pregătindu-se astfel flancul unei manipulări de către un inamic potenţial.

„O catastrofă naţională ar putea fi pusă în scenă, astfel încât să permită instaurarea legii marţiale şi crearea unui guvern totalitar”

Există, într-adevăr, în Statele Unite o instituţie foarte militarizată, FEMA (Federal Emergency Management Agency), al cărei rol ar consta în administrarea ţării în caz de catastrofă majoră şi care ar primi puteri depline, în toată legalitatea, într-un asemenea context.

Această catastrofă ar putea fi o invazie gigantică extraterestră simulată. Desigur, faptul că o asemenea eventualitate să fie azi posibilă din punct de vedere tehnic nu permite nicidecum să concluzionăm că are cea mai mică şansă de a fi realizată. Totuşi, aceasta confirmă ideea emisă de Comisia Robertson, în 1953, că publicul trebuie educat în eventualitatea fenomenului OZN şi să i se dezvăluie adevărata natură (ignorată de Comisie la acea vreme) pentru a înlătura orice risc de manipulare masivă.

Caracteristicile unui grup ocult care să încurajeze credinţa în extratereştri

Dacă ar exista un grup ocult cu scopuri hegemonice şi având interesul să încurajeze credinţa în extratereştri prin intermediul serviciilor secrete ale armatei americane, acest grup ar trebui, se pare, să aibă următoarele caracteristici:

1. Să fie foarte motivat pentru atingerea obiectivelor sale.
2. Să fie puternic, adică de a avea numeroşi membri, mai ales în Statele Unite, şi să fie bogat.
3. Să aibă o structură foarte ierarhizată, centralizată şi secretă, şi să respecte o disciplină exemplară de tip militar. Eventual, să fie legat de extrema dreaptă.
4. Să utilizeze  credinţa în extraterestri pentru a manipula membrii bazei sale.
5. Să folosească, eventual, credinţa milenaristă dacă intenţionează să profite de trecerea într-un nou mileniu pentru a acţiona, şi prin aceasta să aibă o conotaţie religioasă sau spirituală. Trebuie reliefat faptul că, într-un context religios, extratereştrii pot fi asimilaţi unor demoni sau îngeri, sau chiar unor zei creatori ai rasei umane.

Dintre toate mişcările oculte care să îndeplineacă criteriile mai sus menţionate se pare că scientologia este cel mai bine plasată pentru a corespunde profilului căutat. Prezentăm deci această organizaţie.

„Voi face din oameni nişte sclavi fericiţi!”

scientology2Ron Hubbard, azi decedat, fost ofiţer al US Navy, este fondatorul  scientologiei.  El avea ambiţia de a domina lumea. „Trezindu-se dimineaţa, oamenii cereau să fie controlaţi”, spunea el, şi a scris: „Voi face din voi nişte sclavi fericiţi!” Putem citi în literatura hobbardiană că scientologia realizează asemenea succese, încât este posibil să se imagineze o formă de guvernământ mondială în care ar juca rolul de formator şi consilier pentru toate guvernele lumii.

Scientologia, secta foarte bine implementată în SUA

Mai multe informaţii despre secta scientologică găsiţi în acest articol foarte bine documentat: http://www.almeea.com/scientologia-o-religie-sf/

Scientologia ar număra 8-11 milioane de adepţi în toată lumea, deşi aceste cifre ar putea fi supraevaluate în opinia lui Roger Gonnet, expert GEPAN în probleme sociologice, care propune să fie divizate cu 100! Scientologia este foarte bine implantată în SUA. Tehnicile de manipulare mentală ale dianeticii, „ştiinţa” pe care se bazează scientologia, funcţionează perfect şi secta a ştiut să seducă numeroşi membri influenţi avânt un coeficient intelectual ridicat. Dar extinderea sectei nu se opreşte aici: aceasta caută să strângă în jurul său şi alte mişcări sectare şi să le capteze. Secta întreţine contacte, datorită agenţilor de legătură şi dispune de o adevărată reţea.

„Biserica” scientologică: operă de caritate!

Scientologia este extrem de bogată, datorită tarifelor exorbitante pe care le practică, adepţii acestei grupări urmând mai multe programe de formare, în timp ce un curs complet poate ajunge la aproximativ 150.000 de euro. În plus, membrii ei, profesionişti, sunt cvasi benevoli. În sfârşit, în unele state americane, „Biserica” scientologică este recunoscută ca fiind o operă de caritate (!), astfel încât, la fiecare donaţie primită, statul trebuie să adauge până la 30% suplimentar, ceea ce corespunde sistemului nostru de reducere a impozitelor, pentru asociaţiile recunoscute, de utilitate publică.

Serviciile secrete ale scientologiei, infiltraţi în guvernul SUA

Mai mulţi mii de membri sunt integraţi în serviciile secrete ale scientologiei, numite OSA (Office of Special Affairs). Ei sunt infiltraţi în administraţie, serviciile secrete din Statele Unite şi instituţii, până în  guvern, unde  apartenenţa lor la sectă este disimulată discret. Efectivele OSA ar fi pe puţin echivalente cu cele ale serviciilor franceze ale DST (Direction de la Surveillance du Territoire) şi ale DGSE (Direction Generale de la Securite Exterieure) reunite, sau chiar cu cele ale omologului englez M15 (Security Service) şi Ml6 (Secret Intelligence Service).

Scientologia, copia fidelă a Marinei Americane

Cei circa 5000 de membri ai Sea Org, profesionişti ai scientologiei cei mai  apropiaţi de „Conducător”,  se deplasează într-o uniformă albastră marină cu epoleţi auriţi, decoraţii şi insigne. Ei au atins cel mai înalt nivel de pregătire în cadrul sectei. Această organizaţie este copiată foarte exact după marina americană de război, de la care a împrumutat disciplina, gradele, uniformele, modul de viaţă etc. Mai mult, membrii Sea Org au fost asemănaţi cu membrii SS: sunt adevăraţi manipulatori antrenaţi să execute orice fel de ordin şi care au suferit un program extrem de dur de pregătire.

Locuitorii Terrei, „extratereştri” ai unei organizaţii intergalactice vechi de 75 de milioane de ani

scientologie1Ron Hubbard, autor, printre altele, de science-fiction, prezintă astfel „cheia” secretă a pregătirii sale, pe care adeptul nu o descoperă decât când ajunge la nivelul „tetan operaţional nr. 3″, după mai mulţi ani de curs, şi pentru circa 50.000 de euro în plus. În urmă cu 75 milioane de ani, Xenu era şeful unei Confederaţii galactice compuse din 76 de planete reunind 19.000 miliarde de locuitori. Pentru a rezolva problema suprapopulării (!), Xenu a practicat implanturi în masă pentru a controla indivizii şi i-a deportat pe Terra după ce i-a capturat cu ajutorul unei raze paralizante. El a provocat multe distrugeri cu ajutorul bombelor H plasate în principalii vulcani tereştri, înainte de a fi el însuşi capturat, şase ani mai târziu, de către ofiţeri rămaşi fideli poporului, care l-au întemniţat într-o închisoare electronică aflată în inima unui munte.
Consecinţele acestor implanturi şi exploziile nucleare supun încă şi azi omenirea sub forma unor spirite parazite care s-au lipit de subiect, acesta trebuind deci să se elibereze de ele.

Aşa cum vedem, există o legătură între scientologie şi extratereşti, dar aceasta pare să vină din trecut şi nu am găsit urma unei viitoare invazii a Terrei de către alţi extraterestri. Poate că ar trebui, pentru aceasta, să mergem mai departe în studierea învăţăturilor „Conducătorului” şi să accedem la un nivel secret mai înalt…

Apocalipsa după Hubbard

În 1979, Ron H. Hubbard a ştiut să se joace cu teama de Apocalipsă propunând adepţilor săi un proces de purificare permiţându-le să scape de radiaţiile nucleare produse în urma declanşării celui de-al treilea război mondial. Deja, în 1964, el anunţase sfârşitul lumii pentru următorii cinci ani, aceeaşi profeţie neîmplinită fiind propusă adepţilor pentru 1979, dar fără să fie precizată o dată anume. Se pare că secta nu este totuşi atrasă, în mod special, de sfârşitul lumii: care ar fi interesul său să domnească peste nişte ruine? Evocarea sfârşitului lumii apare mai degrabă ca o tehnică pur comercială vizând stimularea vânzărilor şi a recrutărilor.

Se pare că administraţia americană este astăzi infiltrată de această sectă, întrucât, de câţiva ani, Statele Unite susţin pe faţă scientologia prin vocea fostului secretar de stat Madeleine Albright, faţă de „persecuţiile” germane, franceze sau belgiene, în numele libertăţii religioase. Americanii vor chiar să instituie sancţiuni politice şi economice statelor ostile!

Încheiem această prezentare a scientologiei printr-un citat din Ron Hubbard: „Şi asta se va întâmpla, vom lăsa să se întâmple la modul cel mai simplu, pentru că este de necrezut… Lăsaţi-l pe homo sapiens să sforăie în propria grăsime. Când se va trezi, va fi mult prea târziu pentru el”. Scientologia are oare mijloacele de a-şi ţine această sinistră promisiune? Dar cum ar putea reuşi acolo unde chiar Hitler şi cei 240.000 de soldaţi SS (în 1939) au eşuat? Se pare că există nişte limite în producerea răului şi că acesta nu triumfă niciodată definitiv.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu